Alexander Juel: Vi skal ikke give hinanden skylden

OB spillede mandag aften på hjemmebane mod AGF, og det blev lidt af en kedelig affære, der sluttede uden mål og med et point til hver.

Alexander Juel er skuffet over, at OB ikke vandt, men han erkender dog, at uafgjort nok var et fair resultat.

– Det var vel en meget lige kamp. Vi var skuffede over ikke at få tre point, men vi skabte heller ikke helt nok chancer til at sige, det var ufortjent, at den endte uafgjort. Vi har alligevel opløb til noget, og vi holder dem fra det store. Det var en kamp, jeg føler, vi gik efter at vinde, men vi mangler alligevel lidt kvalitet.

Kunne man godt mærke inde på banen, at det var to hold, der ikke er med, hvor det er helt sjovt?

– Ja, det kan man godt sige. Når man møder AGF, ved man godt, at de normalt har noget trussel oppe foran, men jeg føler, vi får neutraliseret det, og det kan være, de siger det samme ved os. Men jeg føler, vi spænder lidt ben for os selv. Vi har en gigantisk omstillingsmulighed, hvor vi ikke får nok ud af det, og det er heller ikke nok at stå og sige det, men jeg føler, vi er tættere på. Det er nok to hold, der ikke er helt på toppen lige nu, men heller ikke helt i bunden.

– Jeg har også selv siddet og set 0-0 kampe i fjernsynet, og dem synes man altid, er røv og nøgler. Havde vi vundet, er jeg sikker på, det havde været en helt anden historie. Vi laver lidt for mange fejl på kuglen, men ikke på farlige steder, så de får ikke rigtig noget ud af det.

– Vi skal ramme hinanden bedre på den sidste tredjedel, for vi kommer egentlig derop nok gange, og vi kommer godt ud af deres første- og andetpres. Den sidste skarphed mangler, og vi har ikke nok coolness, men det er heldigvis noget, vi kan gøre bedre ved at træne.

Det ene point kan vi vel heller ikke bruge til så meget?

– Nej, det er klart, at vi skal vinde for at komme op i top seks, og vi gik også efter det. Det er svært at finde det helt positive i resultatet, men omvendt må vi heller ikke lade dem vinde sådan en kamp. Som forsvarsspiller er det vigtigt at holde nullet, og det er en lille trøst, som vi ikke kan bruge til så meget i det store billede, men i kampens hede er det også vigtigt at holde dem væk.

Alt i alt er det vel fair nok, at den ender 0-0?

– Ja, det synes jeg. Vi er på hjemmebane, og det er klart, at vores fans vil have os frem, og vi ville også gerne. Vi får bare ikke spillet chancerne store nok, for vi havde sgu kuglen rigeligt til det.

Men kan det ikke være et problem for os, at så snart vi når den sidste tredjedel på banen, så går det lidt i stå?

– Jo, men det er et holdproblem. Lidt for mange gang i sæsonen, har det været sådan, at så var det førstepresset, vi ikke kunne komme ud af, og så var det deres skyld, og så var det deres skyld. Det er der ikke noget, der hedder i fodbold.

– Men ja, den sidste aflevering mangler måske, men det er et holdproblem, og jeg kaster snart op over, hvis jeg skal høre på, at det er andres skyld, for sådan har det været lidt for mange gange i sæsonen. Det er altid nemt at finde ud af, at det er de andre. Nu står man som forsvarsspiller, og synes, det er fedt, når man ikke har lukket mål ind, men det handler om, at vi får det hele til at klappe, og det duer ikke det der med, at det er nogle andre, der skal til at oppe sig. Det har lidt været tendensen synes jeg, at den ene spiller har været ude med, at det er den og dens skyld. Det er kraftedeme hele holdet, der skal tage det her ansvar.

– Jeg ved godt, at når man analyserer, så finder man ud af, hvor man har problemet, men i de sidste kampe føler jeg, at vi har mistet bolden lidt for let på den sidste tredjedel, og så gør det jo, at det er svært at etablere et pres. Jeg er heldigvis ikke træner, men jeg er sikker på, at Andreas og de andre har nogle løsninger til, hvordan vi gør det, for jeg synes, vi har spillerne, der kan udføre både systemet og måden at spille på. Det handler bare om, at vi gør det på samme tid.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *