Anders Møller bliver OB-ambassadør

Anders Møller Christensen nåede at spille 8 sæsoner for OB, hvor det i alt blev til 282 kampe, og han blev også anfører for klubben.

Han var med til at vinde 3 sølvmedaljer med OB, ligesom han også var med, da vi var meget tæt på at spille os i Champions League-gruppespillet, hvor vi desværre røg ud til Villarreal.

For 3 måneder siden lavede vi et større interview med Anders Møller til vores Stribede Legender, hvor vi snakkede om hans tid i OB, og til sidst spurgte vi ham, om han var blevet spurgt, om han ville være OB-ambassadør. Det svarede han nej til, og til spørgsmålet om, hvad han ville sige, hvis han blev spurgt, svarede han:

Så havde jeg da sagt ja uden at tænke over det. Selvfølgelig ville jeg det. Jeg føler stadig meget for klubben. Jeg har været her i 8 år, det er fandme lang tid.

Det kunne selvfølgelig ikke gå, at en kapacitet som Anders Møller ikke var OB-ambassadør, når han nu selv sad, og bød sig til, så vi kontaktede selvfølgelig Jack Jørgensen, så han kunne få hentet vores gamle kaptajn ind i en fart.

Den var han selvfølgelig ikke længe om at hoppe med på, og derfor er Anders Møller nu blevet ambassadør for OB.

– Det er jeg sgu rigtig glad, og stolt over. OB betyder stadigvæk utrolig meget for mig, lyder det fra Anders Møller i en kort kommentar til OBstruktion.

Ligesom Anders Møller er rigtig glad for at være med på holdet af OB-ambassadører, så er vi også meget glade for, at Jack Jørgensen var åben overfor at tage ham ind, da vi rettede henvendelse til ham. Ingen tvivl om at han pynter på listen.

Du vil måske også kunne lide...