Bjørn Paulsen: Tre point og videre til næste kamp

Fredag aften var OB igen i kamp hjemme på Odense Stadion, hvor modstanderen var Lyngby. Her vandt hjemmeholdet med 3-1, og tog alle tre point.

Bjørn Paulsen scorede kampens første mål tidligt i kampen, og efter kampen fangede vi ham til en kort snak.

– Vi får tre point, og så skal vi bare videre til næste kamp. Vi var kyniske i første halvleg, og vi kørte på kontra. Om det er fortjent eller ufortjent, det ved jeg ikke. Vi var rigtig kyniske, og vi arbejdede sindssygt hårdt.

Hvordan kan det alligevel være, at der var så stor forskel på første og anden halvleg?

– Jeg ved det ikke. Det er svært at sige. Jeg synes, de lukkede os godt, vi vil jo gerne spille ud bagfra, og det fik vi slet ikke lov til i dag, så vi lavede nogle lange bolde på Issam. De havde egentlig bolden mest, og så kørte vi kontra. Det er sådan, jeg ser kampen.

Du scorer selv hurtigt til 1-0, hvordan oplever du det mål?

– Jeg kan godt lide at blive oppe efter en dødbold og lure lidt i feltet. Jeg er gammel angriber, så jeg vil gerne ligge i bagrummet og komme på forreste. Det er et dejligt mål at score, især så tidligt. Det var måske også de hurtige mål, der var med til, at vi stiller os lidt ned senere i kampen, det var jo ikke gameplanen, men det blev sådan.

Hvad betyder den her sejr? Det er jo tre meget vigtige point..

– Vi har taget seks point mod Lyngby, og det er meget vigtigt i forhold til den streg dernede. Superligaen er vanvittigt tæt, så vi skal samle nogle point og tage en kamp ad gangen, så må vi se, hvor vi ender. Den er godt nok tæt, især nu når AaB er kommet i gang.

– Vi håber selvfølgelig på top seks, men vi er stadig med i kampen om at overleve, det er alle hold. Der er ét hold, der desværre taber mange kampe, og det er Lyngby. Alle andre hold helt op til tredjepladsen får jo en del point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *