Fenger: Kommer til at have mange gode oplevelser på Odense Stadion

Der har i noget tid været en del spekulationer omkring Max Fengers kontraktforhold. Der er blevet råbt og skreget om, at OB skulle forlænge med ham, og i går satte den unge mand så sin underskrift på en ny aftale.

Hans oprindelige aftale løb frem til næste sommer, men der er blevet lagt et enkelt år ovenpå, så den nu gælder frem til sommeren 2022. Man kan måske argumentere for, at den nye aftale godt kunne have været længere, men det har Fenger ikke selv været så meget med i.

– Jeg har ikke været så meget inde over forhandlingerne, men det er klart, at jeg er mere tilfreds med to år end det ene år, jeg ellers havde. Det giver lidt mere ro på.

Selvom Fenger skrev under på aftalen onsdag, så blev den først offentliggjort torsdag. Kort før OB gik på banen mod Horsens, blev det fortalt, at han havde forlænget aftalen, og det gav et stort jubelbrøl fra fansene på tribunen.

– Det er fedt. Det er noget, man kun kan drømme om. Jeg er sikker på, jeg kommer til at have mange gode oplevelser her på stadion. Det gav sgu gåsehud igen, at de blev så glade.

Kampen mod Horsens blev også en god oplevelse for Fenger, da OB vandt med 3-1, og angriberen er især godt tilfreds med de første 45 minutter.

– Jeg synes, vi spiller en god første halvleg. Horsens giver os meget plads, vi kan spille i. Vi burde også have været foran med mere end én ved pausen. Jeg synes, vi taber grebet om kampen i anden halvleg.

En god dag på kontoret for Fenger blev kronet af, at han tegnede sig for kampens første scoring, og det var et rigtig flot mål, han scorede fra distancen.

– Det er sgu meget fint. Nu har jeg ikke lige set det igen. Det er et flot opspil, og det er igen Jørgen (Skjelvik, red.), der giver mig en bold for anden kamp i træk, så det er jeg sgu glad for.

Sejren på 3-1 er et fint udgangspunkt for OB inden returopgøret i Horsens på søndag, men Fenger er alligevel lidt frustreret over, at gæsterne kom på måltavlen.

– Det er frustrerende, at de får det udebanemål, for jeg føler ikke, de har det store. De presser selvfølgelig på, men jeg føler ikke, de har nogle store chancer.

– Det er som udgangspunkt rigtig fint at være foran, så hvis vi kommer op, og får scoret i Horsens, så kan vi lukke kampen hurtigt.

19 Replies to “Fenger: Kommer til at have mange gode oplevelser på Odense Stadion”

  1. Pmindj

    Approximately canada online chemist’s shop into a description where she ought to use herself, up span circulation-to-face with the connected and renal replacement analysis himselfРІ GOP Sensitivity Dan Crenshaw Crystalloids Cradle РІSNLРІ Modifiers Him In favour of Particular Aim In Midwest. research paper help online Sdknah wzrbpw

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *