Flere fraværende til årets første træning

Jul og nytår er overstået, og for OB’s Superligahold er ferien også forbi. I dag kl. 11.15 havde de nemlig årets første træning i Ådalen.

Der var en del medier på plads, ligesom et par enkelte andre tilskuere også havde fundet vej til kunstgræsset på Bane 3, og det var en lidt kold fornøjelse.

Der var flere spillere fraværende til dagens træning. Max Fenger og Emmanuel Sabbi var syge, Jørgen Skjelvik var også væk, og Mart Lieder havde fået en fridag.

Issam Jebali var der heller ikke, og det skyldes, at han er blevet udtaget til Tunesiens landshold, der skal til Africa Cup of Nations.

Jonathan Khemdee er også ude med sygdom, der har plaget ham, siden han var afsted med det Thailandske landshold, hvor det endte meget ærgerligt med, at han måtte tage tidligt hjem. Robin Østrøm var der heller ikke, det vides dog ikke hvorfor.

Mikkel Hyllegaard og Christian Vestergaard var begge ude, men de trænede dog for sig selv på banen ved siden af. Hvordan det ser ud for de to, kan der ikke siges noget om, men de havde i hvert fald gang i noget småspil med bold.

Der var dog også et glædeligt gensyn til dagens træning i Ådalen, da Sander Svendsen var tilbage. Han var sidste år lejet ud til Odds hjemme i Norge, men han er nu tilbage i Danmark, og ud fra den første træning ligner han en mand i ganske god form.

Om han bliver i OB, eller tager tilbage til Norge igen, er svært at spå om, men man kan da godt forestille sig, at Andreas Alm lige får en mulighed for at se ham an, og vende tomlen op eller ned på ham.

Man kunne også få et kort glimt af den nye fodbolddirektør, Björn Wesström, der lige var ude og kigge lidt på træningen. Det er fremover ham, der skal svare på spørgsmål om transfers og om spillere og trænere, som det ellers tidligere har været Michael Hemmingsen, der har svaret på.

Vi kunne godt have tænkt os at spørge ind til lidt forskellige ting, bl.a. hvor lang tid der skal gå, før der kommer en ny assistenttræner, efter Henrik Hansen tog til SønderjyskE, men det var altså ikke muligt, da Wesström ikke kommer til at give interviews i denne uge, da han lige vil snakke med alle spillere, trænere og andre kollegaer først.

Så der er altså også stadig et par spørgsmål, der trænger sig på i Ådalen, men mon ikke der nok skal komme nogle svar i løbet af den kommende tid.

De næste par dage vil der ikke være mulighed for at se spillerne på banen i Ådalen, da træningen torsdag og fredag vil bestå af nogle forskellige tests på SDU.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *