Grubbe vil tilbage i starteren: Skal knalde igennem til træning

I sidste weekend startede Superligaen igen, og for OB’s vedkommende var det med en kamp hjemme mod Randers, der sluttede 2-2, og begge hold fik et enkelt point.

Gustav Grubbe så hele kampen fra bænken, men den unge forsvarsspiller glæder sig over, at sæsonen nu er gået i gang igen.

– Det er godt at komme i gang. Det er godt at komme i gang med at spille fodbold igen. Selvfølgelig er der også nogle personlige ting, i forhold til at jeg ikke har spillet så meget i opstarten. Så det er godt at komme i gang, men man kan også godt mærke, at det er en hård konkurrencesituation lige nu.

Grubbe vendte hjem fra Tyskland sidste sommer, og han erobrede pladsen dom højre back i startopstillingen fra Nico Mickelson. Lige nu er hans rolle anderledes, da det ser ud til, at Leeroy Owusu er førstevalget på den plads, men hvordan ser han selv sin rolle?

– Det er svært at sige. Vi ved jo, at Björn og trænerne har en plan med de spillere, de henter ind. Jeg kan kun fokusere på de ting, jeg selv kan gøre, og det er at knalde igennem til træning og vise, at jeg skal starte inde.

– Det er de ting, jeg prøver at fokusere på, selvom det er lettere sagt end gjort. Jeg prøver bare at vise, at det er mig, der skal spille.

I sidste sæson var der to, det kæmpede om pladsen, hvordan er det så, når der bliver hentet én mere til den plads, man spiller?

– Det er ikke noget, jeg har været inde over, og jeg vil jo også bare blive stresset, hvis jeg skulle ligge og tænke på det hele tiden. Selvfølgelig kommer man til at tænke over det, men det er noget, som jeg ikke kan styre, og jeg må bare acceptere situationen, som den er og så gøre hvad jeg kan for, at jeg skal spille.

Da Grubbe kom tilbage fra sommerferie i sidste måned, var der en del nye ansigter i Ådalen. Han fortæller, at det er specielt at møde ind til så mange nye, men at der er god energi i gruppen.

– Det er specielt, når der er så mange nye, men vi er ligesom blevet til en gruppe, hvor vi er meget ydmyge, og lidt mere rolige end vi har været. Vi er alle sammen rimeligt afklarede med, at det skal være en sæson, hvor vi gerne vil hen mod nogle af de mål, vi sætter os for.

– Der har været en god og positiv energi fra start af, og det kan jeg meget godt lide, når nærmest halvdelen af holdet er nyt.

– Jeg synes, vi står meget stærkt. Det er klart, at vi fik en mavepuster efter en af træningskampene, og også i den første kamp mod Randers, der var lidt svær at sove på. De kampe har været hårde, men jeg synes generelt, at vi står stærkt, også fordi de karakterer vi har, det er spillere, der gerne vil noget med det. Vi har ikke nogen, der ligger og sløser omkring deres opgaver. Det er en meget ambitiøs gruppe, og derfor tror jeg også, vi kan nå de ting, som vi sætter os for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *