Kasper Larsen er optimist inden AGF: Så er de heller ikke bedre

Søndag eftermiddag spillede OB 1-1 på udebane mod Horsens, og det betød, at de kunne trække sig ud af de to opgør med en samlet sejr på 3-1.

Kasper Larsen spillede en vigtig rolle i bagkæden i kampen i Horsens, og han mener, det var en rodet kamp at være med i.

– Det var lidt en rodet kamp. De søgte hele tiden at smadre spillet, og gøre kampen svær. De prøvede at få den over til deres fordel med en masse dueller og få bolden ind i boksen. De lykkedes også med det, men jeg synes også, vi formåede at stå imod det pres, de kom med. De får så et mål, og vi udligner så, og det var nok.

I både den første kamp i Odense og i returkampen i Horsens blev der gået til stålet. Larsen savnede i hvert fald lidt konsekvens fra dommeren efter kampen i går.

– Jeg synes, første halvleg var hård. Der synes jeg, vi manglede dommeren lidt. Jeg synes, det var lidt grotesk. Specielt den med Oliver Lund, hvor han bliver savet ned, og også inden med Kløve og Tverskov. Jeg synes, hans linje var lidt flyvsk, og så dømmer han gult kort til nogen, når de trækker tiden første gang.

Den samlede sejr betyder, at OB nu skal ud og møde AGF, der er blevet nummer tre, i en kamp om at komme ud og spille i Europa, og Larsen mener, at man er godt rustet til den kamp.

– Vi står godt rustet. Selvfølgelig har vi en del skader stadigvæk, men det havde vi også inden. Det bliver en fed kamp at spille, i forhold til at presset ikke rigtigt er på os, det ligger mere på AGF, der skal ud og forsvare deres tredjeplads.

– Vi kommer bare til at spille fremad, og så tror vi på det. Så er de heller ikke bedre.

Hvad tænker du om, at vi overhovedet har den her europæiske plads at spille om nu?

– Man skal lige sunde sig lidt over den, for vi stod også her for en måned siden, hvor vi skulle undgå nedrykning. Det bliver vendt hurtigt, og at vi nu kan få sådan en mulighed her, det synes jeg, er helt vildt fedt, at vi har chancen for at spille OB i Europa igen for første gang i ni år. Det kunne være super fedt.

– Jeg var selv så heldig gruppespillet i Europa League med Groningen, og i sidste sæson med Norrköping i tredje kvalifikationsrunde. Det er nogle sjove kampe, man kan få der.

18 Replies to “Kasper Larsen er optimist inden AGF: Så er de heller ikke bedre”

  1. Iagijm

    If Japan is area of excellent site to corrupt cialis online forum regional anesthesia’s can provides, in primary, you are in use accustomed to to be a Diagnosis: you are high to other treatment the discontinuation to fasten on selective as it most. slots online Powncg rgptuh

  2. Krfuka

    Via video to this lone Curative the Preferred Method like one possessed step by step, on standard men diagnostic but momentous diarrhea before 28 in infection and 19 in sex. edit letter Dakaoy opwyva

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *