Kløve: Bliver sjovt mod SønderjyskE

I januar skrev Troels Kløve under på en kontrakt med OB, der betød, at han skulle tiltræde på en fri transfer til den kommende sæson.

Det endte dog med, at han blev købt fri, inden transfervinduet lukkede. Han har nu været i klubben i et par måneder, og han synes selv, at det har været et par gode måneder.

– Jeg synes, jeg er faldet fint til. Jeg begynder at lære gutterne bedre at kende, og begynder at indgå i nogle af relationerne på banen, så det har været to fine første måneder, siger Kløve til OBstruktion.

Kløve gjorde det rigtig godt i årets første kamp mod Helsingør, og han mener da også, at han er kommet med noget energi efter sit skifte til klubben.

– Det er svært at sige. Jeg har fået præsteret nogle okay hjemme kampe i hvert fald. Jeg er kommet med lidt energi og gåpåmod, så det er noget af det, jeg selv synes, jeg er kommet med.

OB missede igen i denne sæson top seks, og derfor skal de ud i et gruppespil, hvor modstanderne er SønderjyskE, Randers og Lyngby. Her gælder det om at sikre sig ikke at rykke ned, og så skal vi gå efter en plads i Europa League.

– I første omgang regner vi med, at vi hurtigt sikrer os, at vi matematisk er væk fra de nederste pladser, og så forventer jeg at se et hold, der er klar til at gå efter Europa League.

Den første kamp i gruppen bliver mod SønderjyskE, som er Kløves tidligere klub, og han ser frem til at spille mod hans tidligere holdkammerater.

– Ja, det er altid specielt at møde sin gamle arbejdsgiver. Jeg kender dem allesammen, det er jo kun to måneder siden, jeg spillede sammen med dem, så det bliver da sjovt. Det glæder jeg mig til.

Troels Kløve går rundt med hånden i en skinne, men selvom han stadig har lidt mindre problemer, så regner han med, at han kan spille mod SønderjyskE.

– Jeg kæmper stadig med, at jeg har lidt problemer med dueller osv. med modspillere, hvor jeg er lidt bange for at slå hånden, for den er jo ikke helet helt endnu, men jeg regner med, at alt er nogenlunde okay til st spille på mandag.