Köhler måtte bæres ud fra træning efter ubehageligt solouheld

Solen skinnede over Ådalen her til formiddag, da spillerne gik på træningsbanen for at forberede sig til morgendagens pokalkamp mod Tune IF. Humøret var godt i starten af træningen, men det ændrede sig pludselig.

Under en gang interval kom den tyske midtbanespiller Sven Köhler slemt til skade, da han havde et solouheld, og med det samme røg til jorden i store smerter. Holdkammeraterne stimlede sammen omkring ham, og man kunne tydeligt se på dem, at det var alvorligt.

Tyskeren blev liggende i græsset længe, mens han blev tilset af folk fra den medicinske stab, men han var ikke i stand til selv at gå fra banen. Han blev derfor båret ud af banen af et par fysioterapeuter, samt Martin Hansen, Mihajlo Ivancevic og Bjørn Paulsen.

Köhler havde is på knæet, da han blev båret ud af banen, og han var tydeligt i store smerter med ansigtet gemt halvt væk i hans trøje.

Resten af træningen bar tydeligt præg af det uheld, der lige var sket, så der blev ikke trænet voldsomt meget længere efterfølgende, hvor der lige var lidt spil til to mål og lidt standardsituationer.

I Ådalen er der bange anelser om, at den tyske midtbanespiller har ødelagt sit korsbånd, og hvis det er tilfældet, kan det altså betyde, at han kommer til at sidde ude i rigtig lang tid.

Med Köhler ude er OB meget tyndt besat på midtbanen, hvor der kun er tre centrale midtbanespillere tilbage i truppen nu. Alasana Manneh, Max Ejdum og Alen Mustafic. Både Manneh og Ejdum er afsted med landshold nu, så det bliver lidt af et puslespil mod Tune IF i morgen.

Transfervinduet lukkede i fredags, så hvis Köhler er ude i lang tid, og OB overvejer at hente en gardering ind, skal det være en spiller på fri transfer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *