Marco Lund: Vi kom for at gå videre

Tirsdag eftermiddag trådte OB ind i pokalturneringen, da de skulle en tur til Otterup for at møde en af samarbejdsklubberne fra ‘Øens Hold’ samarbejdet.

Gæsterne kom hurtigt foran med 1-0, da Mathias Greve resolut hamrede bolden i nettet efter oplæg af Alexander Juel Andersen efter fire minutter, men så skulle man også helt frem til 12 minutter før tid, inden OB lukkede kampen, da Sander Svendsen gjorde det til 2-0 på et flot langskud.

Mellem de to scoringer var der ikke mange chancer, og det var heller ikke det mest prangende spil, man har set fra OB i denne sæson, men Marco Lund, der spillede hele kampen, er alligevel tilfreds.

– Ja, vi er videre. Det var det, vi kom for, og det lykkedes vi med. Jeg er tilfreds med resultatet, men det er lidt sent, vi får lukket kampen. Overordnet set er jeg tilfreds.

Det var ikke så nemt at se i hele kampen, at det var et Superligahold mod et Danmarksseriehold, men forsvarsspilleren mener alligevel, der var den forskel, der burde være på de to hold.

– Ja, det synes jeg. Spillemæssigt var der. Vi vinder jo ikke 7-0, og det er der måske mange, der forventer, men det er ikke altid lige til. Når et hold parkerer bussen, så er det svært, men jeg synes da spillemæssigt, at vi var det mest dominerende hold.

Kan man sige, det var en stille dag på kontoret?

– Jo, det kan man godt. Vi kom, og fik det vi ville, så det kan man godt kalde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *