Max Fenger er tilbage i OB: Nu har jeg fokus på at være her

Siden marts 2023 har Max Fenger været i den svenske klub, Mjällby, men i dag mødte han ind i Ådalen igen sammen med holdkammeraterne efter juleferien.

Der er sket lidt forskellige ting i klubben, siden han var der sidst, men den stærke angriber er glad for at være tilbage igen.

– Det er dejligt. Det er sjovt at være tilbage. Tingene ligner sig selv. Der er kommet lidt nye ansigter og en ny træner, selvom jeg godt kender ham, men det ligner sig selv, og jeg er glad for at være tilbage.

Egentlig skulle Fenger have været tilbage til OB igen i sommer, men det endte med, at hans lejeaftale i den svenske klub blev forlænget, og han er også selv glad for at have været der.

– Det har været fint. En rigtig hyggelig lille klub med et godt omklædningsrum. Vi havde en okay sæson. Jeg synes, vores måde at spille fodbold på var lidt svingende til tider, men det kan man jo også lære af.

– Vi skulle arbejde meget hårdt i vores offensive spil, der var ikke så mange chancer at få som angriber deroppe. Det var en god oplevelse, og jeg er glad for, at jeg tog derop, og det var også fint, at jeg fik det sidste halvår deroppe for at få lidt flere kampe og komme ind i en rytme med at spille fast.

Har det været god læring for dig?

– Det vigtigste har været spilletid. Nu kom jeg efter en lang skade med ryggen, og jeg skulle bare ud og spille fodbold. Jeg tror ikke, det var så realistisk her i OB på det tidspunkt, så det var godt bare at komme væk.

– Nogle gange er det rart lige at få nogle nye øjne, der kigger på en, og komme til et nyt miljø og en ny spillestil, og jeg er sikker på, at jeg har udviklet mig en masse på forskellige parametre, mens jeg har været deroppe, både på og udenfor banen. Det har bestemt været en positiv oplevelse.

– Jeg synes, jeg er blevet bedre i mit spil med ryggen til mål. Nu fik jeg lov til at spille rigtig meget med ryggen til mål. Generelt synes jeg bare, at man hele tiden lærer noget nyt. Deroppe var der en måde at spille fodbold på, og her er der en anden måde at spille fodbold på. Jeg tror, jeg er blevet lidt mere alsidig, så jeg kan passe ind i flere måder at spille på.

Det har vel også været godt for dig at vise, at du stadig kan lave mål?

– Ja, det var rart at komme op og score nogle mål igen. Det var begrænset, hvad man fik af chancer at arbejde med, men det var rart at komme op og score nogle mål og spille nogle store kampe. Vi vandt to gange over Malmö, og jeg scorede i den ene på udebane. Vi spillede generelt nogle sjove kampe foran rigtig mange tilskuere. Det er også rart at komme ind og være frontfigur og en af stammerne på et hold. Det har været sjovt.

Det har allerede været fremme, at den svenske klub er meget interesseret i at få Fenger tilbage til klubben igen på permanent basis, men det eneste han tænker på nu, det er, at han er tilbage i Ådalen.

– Det har jeg sgu svært ved at sige noget om. Jeg har ikke hørt noget endnu, men hvis OB synes, der er et tilbud, der er interessant, så må de jo sige det til mig. Jeg har ikke hørt noget, og lige nu har jeg bare fokus på, at jeg er tilbage i OB, og det er jeg også glad for.

Er du klar på at give det et skud igen her i OB?

– Ja, bestemt. Jeg har haft en god snak med Søren, og jeg er meget positivt stemt. Hvis der skulle komme noget udefra, så må OB jo sige, om det er interessant for dem, at jeg skal sendes videre, men lige nu har jeg fokus på at være her i OB og give 100%.