Max Fenger rundede 50 kampe: Det er pil opad lige nu

I søndags spillede OB på udebane mod SønderjyskE, og her fik de et enkelt point med til Fyn, da Jørgen Skjelvik udlignede til 2-2 i kampens afslutning.

Holdets angriber, Max Fenger, rundede et skarpt hjørne i kampen, da det var hans kamp nummer 50 i Superligaen, og det er han stolt af, selvom han faktisk ikke var klar over det.

– Det var jeg ikke engang klar over. I og med at jeg ikke har tænkt over det, så gør det ikke det store, men det er da alligevel et højt antal kampe, føler jeg. Det er rart, men samtidig er det heller ikke noget, jeg tænker over.

I de seneste fem kampe har Fenger startet inde, og han er kommet på måltavlen i de tre af dem. Han føler også selv, at det går ret godt for ham lige i øjeblikket.

– Jeg føler mig skarp, og jeg får tillid fra træneren. Jeg er glad for at spille, og jeg er glad for at være her. Det er pil opad lige nu, og så er det bare med at holde den opadgående kurve opad så længe som muligt.

Den unge angriber har flere gange scoret i kampe, hvor OB ikke vinder, som han gjorde senest mod SønderjyskE, hvor han scorede det første mål, og det tager lidt af glæden, når man scorer, og holdet ikke vinder.

– Både og. Jeg har også sagt før, at når man scorer, og ikke får tre point, så føles det bare tomt. Jeg synes efterhånden, jeg har scoret nogle gange, hvor vi ikke har fået tre point, så det er lidt irriterende. Man vil gerne kunne være glad efter kampen, når man scorer.

– Man er selvfølgelig glad for at score, men det er selvfølgelig heller ikke optimalt, når vi ikke vinder kampen.

Torsdag eftermiddag spiller OB igen, denne gang hjemme på Odense Stadion mod Vejle. OB har syv point ned til Vejle, der ligger under nedrykningsstregen, og det er også en meget vigtig kamp, der venter.

– Alle der kigger på tabellen, kan se, den er ekstrem vigtigt. Jeg synes, vi har haft resultaterne i de andre kampe med os, men jeg vil gerne have, at vi har det lidt mere i egne hænder, og går ind og vinder.

– Vinder vi kampen i morgen, ser det bedre ud for os, og så synes jeg godt, vi kan begynde at kigge opad. Nu skal kampen lige vindes først. Det bliver en svær kamp, vi tabte 2-0 til dem sidst, og de har set stærke ud på det seneste.

OB spillede altså i søndags mod SønderjyskE, i morgen mod Vejle, og så igen på søndag mod Viborg. Det er tre kampe på en uge, men det er noget, der passer Fenger rigtig godt.

– Det er skønt. Jeg elsker at spille kampe. Hvis det vat sådan året rundt, ville det være fedt. Jeg synes generelt, der er for få kampe. Jeg har det godt med at spille kamp hver 3-4. dag. Det er rart at komme ind i en rytme med flere kampe. Det udvikler man sig bedst på.