Michelsen: Hvis man gør det godt, så åbner der sig nogle døre

Med to samlede sejre over Randers og Horsens, har OB spillet sig frem til den sidste kamp i Superligaen i denne sæson, hvor der er en europæisk plads på spil.

Her skal de til Århus og møde AGF onsdag aften, og træner, Jakob Michelsen, regner med, at det bliver et dramatisk opgør.

– Jeg tror, det bliver dramatisk. Jeg glæder mig til kampen. Det bliver en stor kamp, som på mange måder minder om en lille pokalfinale, i forhold til at vinderen skal ud og spille i Europa.

– Det er fantastisk, at vi her på sidste spillerunde igen i år kan spille os i Europa. Jeg har været ude og spille europæisk med SønderjyskE, og det er rigtig sjovt. Jeg tror, der venter en dramatisk kamp, hvor der er meget på spil.

AGF havde chancen for at vinde sølv i Superligaen, men de smed det selv i de sidste to kampe. Michelsen regner dog ikke med, at det kommer til at spille ind på deres selvtillid.

– Nej, AGF har haft en god sæson. Man må rose dem for den udvikling, klubben har været igennem både på og udenfor banen. Jeg synes, det er flot, at de er blevet nummer tre. Men derfor vil vi gerne stjæle deres europæiske plads.

– Nu bor jeg jo i byen, og jeg kan mærke den begejstring, der er blevet skabt i Århus. Det minder på mange områder om den begejstring, der blev skabt i Odense og på Fyn sidste år, da vi havde vores sæson, hvor vi var tæt på bronzen. Det bliver sjovt, og vi har spillet tre tætte kampe mod AGF i denne sæson, hvor vi desværre har tabt dem alle tre, men vi håber i lighed med sidste år, hvor vi tog til AGF, og spillede os i top seks, og fejrede det på vej hjem i bussen, at vi kan gøre det samme nu.

Hvad vil det betyde for OB at komme ud og spille i Europa igen?

– Det er selvfølgelig vigtigt for en fodboldklub at komme udenfor landets grænser engang imellem. Før det for alvor gør en forskel, skal man i et gruppespil, da det er der, økonomien er i det. Er man uheldig med lodtrækningen, kan man nærmest tabe penge på at være med i kvalifikationen. Men det vil nu ikke holde os fra at give den gas og jagte. Det er den flødeskum på lagkagen, og det er med til at udvikle spillere og klubben at komme ud og få de internationale opgaver. Det vil selvfølgelig betyde meget, og derfor giver vi den også alt, hvad vi har, for at vinde.

Vil det betyde noget for dig personligt at føre OB ud i Europa?

– Ja, det vil da være rigtig glædeligt både for mig og spillerne. Det er jo sådan i fodboldverdenen, at hvis man gør det godt, så åbner der sig nogle døre. Det mærkede jeg dengang, vi vandt sølv med SønderjyskE, og det mærkede jeg også sidste år, da vi klarede det godt i OB. Hvis man klarer det godt som spiller, træner og klub, så er det noget, der bliver lagt mærke til.

 

16 Replies to “Michelsen: Hvis man gør det godt, så åbner der sig nogle døre”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *