Michelsen: Jeg skal have skubbet min ferie

OB havde et brugbart udgangspunkt, da de gik ind til kampen mod Randers på hjemmebane søndag eftermiddag, efter de havde tabt den første kamp ovre i Randers med 2-1.

Hjemmeholdet fik gjort arbejdet færdigt med en sejr på 2-0 på eget græs, og dermed kunne Randers gå på sommerferie, mens OB fortsætter jagten på en plads i europæisk fodbold.

Træner Jakob Michelsen er da også rigtig godt tilfreds med, at man nu er videre, og han synes også, det er fortjent.

– Dejligt at vinde. Dejligt at gå videre. Modsat i sidste uge synes jeg, vi fik kampen over på vores præmisser, og dermed vandt en fortjent sejr.

Den unge angriber, Max Fenger, tegnede sig for begge sit holds scoringer, og han får også roser med på vejen af træneren.

– Max arbejder hårdt. Max har hurtigt vænnet sig til at spille seniorfodbold. Det er gået stærkt for Max, siden han i vinters var med på træningslejren. Han har taget nogle rigtig gode skridt, og han er både i stand til at holde i bolden og løbe dybt. Han er inde, hvor tingene afgøres inde i feltet, han er ikke bange for at slå sig, og han er en dygtig afslutter. Det kan godt blive rigtig spændende. Der er en del ting, han skal lære, men han er rigtig godt på vej. Det er meget positivt.

Den næste udfordring for OB hedder nu Horsens, der også bliver et opgør over to kampe, startende med en hjemmekamp på torsdag, og det betyder noget både for Michelsen personligt og for OB, at man nu er videre.

– Det betyder rent lavpraktisk, at jeg skal have skubbet min ferie. Det betyder også, at min fisketur ud på det gule rev i morgen bliver en lille smule sjovere.

– Derudover er det selvfølgelig rigtig dejligt, at vi er gået videre, for efter vi vandt puljen, så har vi givet os selv rettigheden til at få nogle sjove kampe, og det er dem, vi er i gang med nu her. Det var stærkt at slå Randers ud over to kampe, og jeg synes også, det var fortjent, set over begge kampe.

17 Replies to “Michelsen: Jeg skal have skubbet min ferie”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *