OB dominerede Lyngby

Vejret indbød ikke ligefrem til at tage til fodbold onsdag aften, men der var alligevel 1673 tilskuere, der trodsede den hårde kulde, og kom på stadion, da OB tog imod Lyngby.

En time før kampstart opstod der en lille tvivl omkring kampen, da dommer, Mads-Kristoffer Kristoffersen, ikke var helt tilfreds med banens beskaffenhed, men det blev der dog rettet op på, så kampen kunne afvikles som planlagt.

Planen var, at OB skulle stille med de samme 11, som de gjorde mod FCK i Parken, men under opvarmningen blev Jens Jakob Thomasen skadet, så han gled ud af startopstillingen, og blev erstattet af André Rømer.

OB satte sig på spillet fra første fløjt, og satte Lyngby under et tungt pres, men i den første del af kampen, var det som om, at den sidste aflevering eller afslutning manglede lidt kvalitet.

Efter 23 minutter gav det tunge spilovertag endelig bonus. Efter et flot opspil kunne Troels Kløve score sit første mål i den stribede trøje, da han gjorde det til 1-0, som også var fuldt fortjent.

Hjemmeholdet fortsatte med at presse på efter scoringen, og ti minutter senere lå bolden igen i nettet, da AK blev spillet fri foran Lyngbys mål, og ikke kunne undgå at lægge bolden ind.

Det var OB, der var i total dominans i hele første halvleg, men alligevel nåede Lyngby at få reduceret på en tilfældig scoring kort før pausen, og så var kampen helt åben.

Anden halvleg var lidt mere tilfældig på den knap så gode bane, og der var ikke nogen af holdene, der rigtig fik overtaget.

Begge hold kom frem til chancer, men det var OB, der kom frem til de bedste muligheder. Fem minutter før tid havde Lyngby dog en stor chance, hvor de nok skulle have udlignet.

Det endte dog med, at OB scorede anden halvlegs eneste mål, da Rasmus Festersen fik sparket et frispark i kassen med to minutter tilbage af kampen.

Det gav altså tre point at varme sig på til det fynske fodboldpublikum, og det var en meget vigtig sejr i klubbens bestræbelser på at ende i top seks.