OB var ikke gode nok i Hobro

Det havde regnet længe i Hobro op til kampen, og det silede også ned, da spillerne gik på banen, og det skulle da også vise sig at være meget lig OB’s første halvleg.

Startopstillingen var den samme som i sidste kamp som FCK, så Barrett var blevet klar efter sit uheld i den kamp.

Kampen startede ret godt for OB, der satte sig på spillet, og kom også frem til et par gode chancer, men som man har set tidligere, kunne de ikke få bolden i kassen.

Efter 20 minutter overtog Hobro dog lidt af spillet, og efter 25 minutter fik de bolden i kassen til 1-0, og det gik helt galt for OB, da det blev til 2-0 kun et minut senere.

Så var det for alvor op af bakke for OB, der ikke lignede nogen, der kunne slå tilbage, og efter 35 minutter blev det 3-0 til hjemmeholdet, og i samme ombæring måtte Casper Nielsen udgå med en skade, så Troels Kløve kom på banen.

Fynboerne formåede ikke at gøre noget ved det i resten af første halvleg, så ved pausen stod der altså 3-0 til Hobro.

Efter de første 20 minutter spillede OB virkelig dårligt. Defensiven fungerede slet ikke, og det var simpelthen for nemt for Hobro at komme frem til deres scoringer.

Fra begyndelsen af anden halvleg blev Rasmus Festersen sat ind i stedet for Mathias Jørgensen, og allerede efter fire minutter fik han muligheden for at reducere, da der blev begået et straffespark, som han skulle forsøge at omsætte til mål. Hans afslutning blev dog reddet, og reduceringen udeblev.

OB fik lidt bedre fat i anden halvleg, og med små 20 minutter tilbage blev Nicklas Helenius sendt på banen. Tre minutter senere fik kom han på tavlen, da han omsatte et frispark til mål, og så havde OB et kvarter til at få point.

Helenius gjorde godt væsen af sig, og kom frem til lidt, men den anden scoring kom først to minutter inde i overtiden, da Rasmus Festersen fik bolden i kassen.

Mere blev det dog ikke til, og OB må derfor tage hjem fra Hobro med et skuffende nederlag på 3-2, og det betyder altså også, at fynboerne nu er at finde på Superligaens sidsteplads.

One Reply to “OB var ikke gode nok i Hobro”