Okosun: Specielt at trille hjem fra Ådalen for sidste gang

Tidligere i dag blev det officielt, at midtbanespilleren, Ayo Simon Okosun, forlader OB med omgående virkning, da han i de kommende tre og et halvt år skal spille for Vendsyssel.

Hans rolle i OB har ikke været så stor på det seneste, og det er da også en af grundene til, at han skulle forlade den fynske klub nu.

– Det skulle jeg, fordi jeg ikke rigtig var en del af de fremadrettede planer, og jeg synes selv, i forhold til mine kvaliteter, at jeg var for langt væk fra spilletid. Selvom jeg var inde og ude med småskader, så synes jeg, der var lidt for lang vej til spilletid. Det er det, jeg har prioriteret med det her skifte.

Okosuns nye klub ligger lige nu i 1. division, og midtbanespilleren har tidligere optrådt for dem. Der er da også en god grund til, at det blev Vendsyssel, han nu er skiftet til.

– Det gjorde det fordi, de var utroligt insisterende. Jeg har tidligere haft Henrik, som er træner deroppe, og jeg har spillet sammen med Søren, som er sportschef nu. Det var selvfølgelig i kraft af de forhold til de personer, og med udsigten til spilletid, og også at kunne være med til at bidrage med alt det, som jeg kan.

Der har gennem det meste af januars transfervindue været en del spekulationer omkring Okosuns fremtid i OB, men det var først i dag, at han blev helt sikker på, at han skulle væk.

– Det vidste jeg først i dag. Det var først i dag, at der var noget, der blev løst, og som var 100% underskrevet. Indtil nu havde jeg ikke vidst 100%, at jeg skulle videre i det her transfervindue, men jeg havde det selvfølgelig lidt på fornemmelsen med de snakke, jeg har haft med min egen agent og også med klubben, og det var selvfølgelig også den mavefornemmelse, jeg selv har haft. Men det var først i dag, det blev officielt.

Her til eftermiddag kørte Okosun hjem fra Ådalen for sidste gang, da det stod helt klart, at han skulle skifte til Vendsyssel, og det blev en speciel tur for ham.

– Det sætter selvfølgelig nogle tanker i gang. Jeg har jo egentlig haft et rigtig fint forhold til Odense som by. Jeg har fået min lille dreng her, og har været en del igennem i de her to år, både på og udenfor banen, så Odense har sat sig i mig.

– Det er selvfølgelig lidt specielt, når man triller hjem fra Ådalen for sidste gang, men sådan er det jo, og især som fodboldspiller er det en meget omskiftelig tilværelse. Der er mange kapitler, og de behøver ikke nødvendigvis være så lange, så det tager vi med. Nu kigger jeg fremad mod det næste kapitel, men jeg synes, der har været masser af oplevelser i Odense for mig og min lille familie, så det sætter vi pris på.

Hvad kommer du til at savne, når du ikke kommer i Ådalen mere?

– Det er jo de forhold, man får i og omkring klubben. Både spillere og trænere men også de folk, som der er i klubben. F.eks. sidder der to tosser (OBstruktion) nede på en bænk hver dag, og lige smider en kæk bemærkning afsted. Det kommer man også til at savne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *