Opondo: Resultatet ødelagde noget af glæden ved mit mål

Her til aften skulle OB forsøge at følge op på den flotte sejr over Silkeborg tidligere på ugen, da de hjemme på Odense Stadion fik besøg af AGF.

Det endte dog ikke med den anden sejr i denne uge, da gæsterne fra AGF tog alle tre point med hjem efter en sejr på 2-1, og Moses Opondo mener, at hjemmeholdet havde fortjent mere.

– Det er en bitter fornemmelse, vi står med. Vi føler, at vi som minimum kunne have fået et point med herfra. Vi presser på i hele anden halvleg, men vi får dem bare ikke prikket ind.

– I første halvleg skulle vi lige i gang og lige finde ud af, hvordan vi skulle have åbnet dem. Det var ikke lige helt oppe i gear, men det var heller ikke horribelt. Der var ikke rigtig noget bemærkelsesværdigt. Derudover synes jeg, vi kommer rigtig godt ud til anden halvleg.

Kort inde i anden halvleg måtte Troels Kløve lade sig udskifte med en skade, og der var det vigtigt, at spillerne ikke lod sig påvirke af det.

– Sådan nogle ting sker jo, og så er det jo godt, der står en frisk mand, og er klar til at komme ind. Det er selvfølgelig ærgerligt, og jeg ved ikke, hvor slemt det er, men selvfølgelig er det sindssygt træls, når en spiller må udgå. Det eneste vi kan gøre, er at spille videre, og det synes jeg egentlig, vi gør rigtig fint.

Opondo var manden bag udligningen til 1-1 i anden halvleg, hvilket var hans første mål i OB, men glæden ved målet blev dog ædelagt lidt af resultatet.

– Det var jo en fantastisk følelse, og så ned mod vores egne fans og mærke suset fra dem. Det var selvfølgelig fantastisk for mig, men det bliver lidt ødelagt af, at vi ikke får noget mere med herfra. For mig personligt er det selvfølgelig en dejlig ting at få krydset af, og det er noget, jeg skal fortsætte med.

– Jeg vil ikke sige, det var min bedste kamp. Jeg vil gerne være endnu bedre på bolden og endnu skarpere. Der var et par situationer, hvor jeg ville ønske, jeg havde taget lidt mere fat i bolden, men det er noget, jeg skal arbejde med på træningsbanen. Jeg er meget kritisk, og jeg vil altid gerne være bedre. Når man ikke vinder, tænker man endnu mere i de negative baner. Det er dejligt at score, men når man ikke får mere med, er det selvfølgelig ærgerligt.

Selvom OB løb ind i et nederlag fredag aften, mener Opondo dog stadigvæk, at der er god selvtillid på holdet.

– Ja, det synes jeg. Det er bare at klø på til træning og blive ved med at have den aggressivitet, jeg synes, vi har vist i nogle af kampene. Når vi er helt deroppe og ringe, er det svært at stoppe os.

16 Replies to “Opondo: Resultatet ødelagde noget af glæden ved mit mål”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *