Søren Krogh giver positiv opdatering på Kadrii og Trybull

Sidste weekend spillede OB på udebane mod AGF, og her måtte fynboerne tage skuffede hjem fra Århus med kun et enkelt point, da kampen sluttede 1-1.

Hjemmeholdet udlignede dybt inde i dommerens tillægstid, og inden da havde OB haft rig mulighed for at gøre det til 2-0. Cheftræner Søren Krogh fortæller dog, at skuffelsen er kommet på afstand nu.

– Jo, det er den. Det var ærgerligt. Så hurtigt som muligt skulle vi have den kamp ud af kroppen, og den ene situation ud af mange situationer, som ikke var god nok omkring hjørnesparket.

– Ærgrelsen er væk, og vi er klar til Vejle i den næste kamp osv. Det er et overstået kapitel.

Men alt i alt var du tilfreds med præstationen?

– Ja, jeg synes, det var en stærk kamp. Det må jeg sige. Vi havde fortjent at vinde, vi kan let komme på 2-0 med et par kæmpe store chancer, og AGF er kun med i kampen, synes jeg, på deres standardsituationer, hvor man også ser, det er der, de får deres chancer.

– I åbent spil var det en super præstation, og det er sjældent man kan sige, at man tager fra Århus Stadion, og havde fortjent at vinde kampen.

Tidligere i denne uge sagde Krogh også, at både Bashkim Kadrii og Tom Trybull skulle testes i dag fredag i forhold til, om de kan blive klar til kampen i weekenden, og der er positive meldinger omkring begge.

– Bashkim har været ude et par dage, og så har han fået en sprøjte i knæet med noget binyrebarkhormon, der skal forbedre det hurtigt. Han er blevet meldt klar, og kom igennem træningen i tre ud af fire dele. Så må vi se, hvordan han reagerer på det, men han er ret positiv selv. Han havde en enkelt situation, hvor han kunne mærke et jag, men vi kan først vide mere i morgen og se, hvordan han reagerer.

– Tom er tilbage. Lidt stiv i det. Han er tæt på at være 100% klar, synes jeg, og det er også meldingen fra ham selv og sundhedssektoren. Han er i betragtning.

Trybull lyder til at blive klar til kampen, og Sven Köhler er også helt klar igen, og spillede den seneste kamp, og derfor har træneren nu et luksusproblem på den centrale midtbane.

– Ja, det har jeg virkelig. Rami har udviklet sig til at være en rigtig dygtig midtbanespiller, så der er kamp om pladserne, som man siger.

Don Deedson har karantæne.. Hvad er dine overvejelser der?

– Jeg synes, vi har nogen, der helt naturligt banker på. Der er Markus Jensen, der startede inde sidst, der er Charly, der er Max Fenger, der kom ind, og gjorde det godt, og der er også Luca. Der er masser af alternativer til Deedson, så det er lige med at finde ud af, hvordan jeg skal sætte de tre sammen oppe foran.

– Deedson har været fast mand i en lang periode nu, og har været låst på den der højreside, så vi skal lige finde ud af, hvordan det relationelt giver bedst mening at starte.

Søndag eftermiddag skal OB til Vejle og spille en meget vigtig kamp. Der er kun to point, der skiller de to hold, hvor OB ligger over nedrykningsstregen, og Vejle ligger under.

Søren Krogh er da heller ikke i tvivl om, hvad det er for en kamp, der venter dem ovre på den anden side af Lillebæltsbroen.

– Det bliver mega svært. Der er kun tre hold, der har lukket færre mål ind end dem. Når de taber, er det primært meget tætte kampe, hvor de taber med et enkelt mål. Jeg tror ikke, de har tabt med to mål i hele sæsonen faktisk. Det er et hold, som forsvarer sig godt og lavt, og har nogle farlige omstillinger og standardsituationer, som de lever meget på.

– Det er fandme en svær størrelse. Når man føler sig mest tryg mod dem, så slår de til, og det skal vi huske. På hjemmebane mod dem føler vi, at vi har et overtag, da der står 1-1, og så fører de lige pludselig 2-1. Det er en besværlig størrelse, og det er et hold, der har gang i den. Man skal i hvert fald ikke undervurdere Vejle, for det er et stærkt hold med en god struktur. Et godt trænet hold.

Det er en meget vigtig kamp. Er vi indstillet på, at vi skal ud og gå til den?

– Ja 100%. Men vi skal også huske, at efter den her kamp er der stadig 11 kampe, så vi er ikke dødsdømt, hvis vi ikke får noget med derfra. Der skal ikke være den der dødsstemning. Men det er klart, at kan vi få noget ud af den her kamp, kan det være et rigtig godt springbræt for os ind til de kommende nedrykningskampe. Vi er klar, fuldstændigt som vi bør være.

– Vi er ikke favoritter i nogle kampe. Overhovedet. Det er den selvforståelse, vi arbejder med. Der er ingenting, der er givet mod de her modstandere, og slet ikke i forhold til at være favoritter, for vi har ikke vundet på hjemmebane, hvor man normalvis er favoritter. Det har vi ikke formået at leve op til.