Adelgaard: Dejligt at vide folk står bag en

OB måtte tage hjem fra Parken med et stort nederlag i bagagen til FCK søndag aften, hvor de tabte med hele 7-0, som nu er klubbens største nederlag i Superligaens historie.

Det vi allesammen snakker om i dag, er det røde kort til Aske Adelgaard, der blev givet midt i første halvleg, og her sætter han selv ord på, hvordan han oplevede situationen.

– Jeg opfatter det sådan, at jeg glider, og så rammer den min hånd. Det er meget ærgerligt.

Hvad tænker du, da dommeren går ud, og skal se den på video?

– Det første jeg tænker, er, at han skal se, om der overhovedet skal dømmes noget. Da jeg så ser, at der er tjek for rødt kort, fik jeg et chok. Det er ærgerligt at blive vist ud på den måde.

– Jeg er ikke enig i den kendelse, og der er også nogle af de andre, han laver. Men det er ham, der er dommer.

Efter udvisningen til Adelgaard er der blevet delt et billede, hvor han går med trøjen oppe over hovedet, og ser helt knust ud. Men hvad går der igennem hovedet på ham der?

– Det er pisse ærgerligt. Man har glædet sig utroligt meget til den kamp som fodboldspiller. Jeg synes også, vi var klar som hold. Vi havde masser af spillelyst. At man ikke kan gøre det, man elsker, og spille foran alle de fans, det var det, der gik igennem hovedet på mig. Det er ikke den nemmeste opgave at spille så lang tid med en mand i undertal.

Det røde kort betyder, at den unge back nu skal sidde ude med karantæne i de næste to kampe i Superligaen, og selvom det ikke bliver så sjovt, så er han sikker på, at holdet nok skal klare det.

– Det er pisse ærgerligt. Det er de sidste to kampe i grundspillet, men jeg er sikker på, at gutterne nok skal klare det. Der er en masse dygtige fodboldspillere, så jeg er sikker på, det nok skal gå.

Efter kampen i går er der flere, der har sat et billede af Adelgaard som profilbillede på deres sociale medier for at støtte ham efter udvisningen, og han har da også mærket en stor opbakning.

– Der har været masser af støtte, og alle kunne se, det var pisse uheldigt. Det er dejligt at vide, at der er folk, der står bag en, og vil hjælpe en videre. Det er positivt. Så må jeg selv kunne klare resten.

De mange medrejsende OB-fans viste stor opbakning i går, og selvom det blev til en lussing på 7-0, blev de stående på tribunen, og sang efter kampen mod FCK. Den unge back er også meget imponeret over fansenes støtte.

– Det er helt vildt. Kæmpe stor respekt. De er der gang på gang, og det viste de især i går. Det var virkelig stort, og det var igennem hele kampen. De er sgu nice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *