Adelgaard vil brænde banen af mod Lyngby, og håber på U20-landsholdet

Da OB spillede på udebane mod Viborg sidste weekend, var der nogle ændringer på holdet, og en af dem var på venstre back.

Her var Jørgen Skjelvik tilbage i startopstillingen, mens Aske Adelgaard tog plads på bænken, og det var der en årsag til, fortæller Adelgaard.

– Jeg havde ikke trænet særlig meget med i løbet af ugen. Jeg havde haft lidt problemer med kroppen, og Jørgen havde trænet godt.

På det seneste har den unge back fået en del spilletid, efter han tidligere på sæsonen skrev under på sin første professionelle kontrakt, og det har været rigtig godt for ham.

– Det er altid fedt. Man vil gerne spille kampe, og gerne hver weekend hvis kroppen kan klare det. Det har været en god periode, og det har været godt at komme ind i det. Så kan man altid bygge på. Nu er jeg helt klar igen, og jeg er klar til at brænde banen af.

Det er heller ikke kun i OB, man har lagt mærke til Adelgaards flotte præstationer. Han er nemlig blevet udtaget til bruttotruppen på U20-landsholdet sammen med to holdkammerater.

– Det har været en vild tid for mig, og nu har jeg også lige fået en mail om, at jeg er med i bruttotruppen på U20-landsholdet, som skal afsted i november, sammen med Grubbe og Breum. Nu må vi se, om vi kommer med, der er 11, der skal sorteres fra.

Fredag aften skal OB igen i kamp i Superligaen, denne gang mod Lyngby hjemme på Odense Stadion, og det er en kamp, hvor der skal tre point på kontoen.

– Det er en kamp, hvor vi er favoritter, og vi skal have de tre point. Det kommer ikke af sig selv, og vi ved, at Lyngby er meget direkte, og de er et godt hold, så vi bliver nødt til at være der fra starten.

– Hvis vi spiller vores spil, og er klar, så er jeg sikker på, det nok skal komme.

Er der noget, vi skal være særligt gode til for at slå Lyngby?

– De er gode på dødbolde, så der skal vi i hvert fald være gode til at lukke dem ned. Så skal vi spille vores hurtige spil, og så ligger der nogle chancer, og venter på os.

Det ser ud til at blive fjerde kamp i træk med mindst 10.000 tilskuere på Odense Stadion, og den unge forsvarsspillere nyder da også at spille for de mange mennesker.

– Det er altid en fornøjelse, og man får sådan et adrenalinkick af dem. Det er vildt fedt, at de står der gang på gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *