Casper N: Vi døde med støvlerne på

OB’s pokaleventyr sluttede brat i pokalsemifinalen i Herning onsdag aften, da man blev sendt hjem til Fyn med en lussing på hele 4-0.

Det endte med at blive en tung aften for holdet og de 600 medrejsende fans, men i starten af kampen stod det ikke skrevet nogle steder, at det skulle gå på den måde.

OB var godt med i spillet i den første halve times tid, og Casper Nielsen mener da også, det så godt ud, indtil man indkasserede det dumme selvmål, midtjyderne kom foran på.

– Vi føler, at vi er i fin kontrol, og får også nogle muligheder. Jeg tror, vi har to muligheder, hvor vi egentlig godt kan putte den ind. Så er det et pisse uheldigt mål, vi indkasserer. Det er, hvad der sker i fodbold, og det er der ikke noget at gøre ved. Vi havde stadig god tro på tingene. Vi har været bagud flere gange, hvor vi er kommet tilbage, så vi havde en god følelse, og jeg synes, vi gjorde det rigtig godt.

Er det også den fornemmelse i har, når i sidder og snakker sammen i pausen?

– Ja, helt vildt. Der er virkelig god stemning. Det mål vi indkasserer, det er bare sådan, det er, og vi er egentlig helt klar til at skal ud til anden halvleg, og vi har rigtig god tro på det. Så får vi det der pis mål imod os, og jeg har lige hørt, der var offside også, og det så også sådan ud, men det er der ikke noget at gøre ved nu. Det ødelægger det jo, at de kommer på 2-0, og kan køre lidt mere på cruise control, og vi skal jagte helt vildt, og det bliver så 3-0 og 4-0. Sådan er det, når man spiller sin chance. Vi kunne også bare have lukket af og stillet os ned, men vi spiller chancen,  og det er pisse frustrerende nu.

FC Midtjylland kom foran med 2-0 kort inde i anden halvleg, og midtbanespilleren mener, at den scoring dræbte kampen.

– Ja, det er klart. Mål dræber fodboldkampe, og vi når jo lige at komme ud, og så får de den der, hvor vi så skal jagte endnu mere. 1-0 var fint, der kunne vi fortsætte med at dominere, og vi var sikre på, at chancerne nok skulle komme. Det ændrer billedet af det, og vi skal lige pludselig længere frem, end vi var i forvejen, så der løber man en risiko.

OB har en vigtig kamp mod FCK i Superligaen på søndag, og når man alligevel var kommet så stort bagud i slutningen af kampen, kunne det godt være, at spillerne begyndte at tænke over at spare sig lidt til det opgør. Det var dog ikke tilfældet.

– Det gjorde jeg ikke i hvert fald. Overhovedet ikke. Det går jeg ikke ud fra, at folk tænkte på i dag. Vi gik efter at vinde, og vi døde med støvlerne på.

 

18 Replies to “Casper N: Vi døde med støvlerne på”

  1. Awbxwy

    “fourteenth” boffin rev down the more pillar as paralysed a progress as the resultant, I had an MRI and the doc split me I demand a greater work in the at best costco online dispensary of my chest. free slots Supynk eudscb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *