Drachmann: Bærer anførerbindet med stolthed

I sidste uge blev der skiftet anfører i OB, da den nu tidligere anfører, Kenneth Emil Petersen, måtte aflevere anførerbindet. I diverse medier blev det gjort til noget dramatisk, men det har Kenneth Emil selv været ude at afvise overfor os her.

Den nye anfører er den rutinerede midtbanespiller, Janus Drachmann, og det er et hverv, han er meget stolt af at have fået.

– Det er jo stort. Det er et privilegie og en ære, som jeg bærer med stolthed. Det er rigtig fedt at være anfører for et flagskib som OB.

Drachmann blev hentet til OB tidligere på sommeren, og er derfor stadig lidt ny i truppen. At han allerede skulle være anfører nu, var derfor ikke noget, han havde regnet med.

– Nej, det var det egentlig ikke. Vi har mange ledere her i truppen, og anførerbind eller ej, så ville jeg stadig være på samme måde, men det er klart, at det er en stor cadeau og en stor ære.

Havde du nogle betænkeligheder ved at sige ja?

– Nej, det havde jeg ikke. Som sagt er det et privilegie at blive valgt, så det vil man tage imod til hver en tid.

Hvordan vil du udfylde rollen som anfører?

– Jeg vil fortsat gøre, som jeg hele tiden gør ved at være meget styrende lydmæssigt på banen, tage ansvar, og hvis folk har noget, vil jeg sørge for at være bindeled mellem spillere og trænere.

Drachmann var også anfører, da han spillede for Horsens, og har ellers suget til sig i hans karriere, så han har ikke rigtig snakket med Kenneth Emil om det.

– Nej ikke så meget. Man gør det tit på forskellige måder, og jeg har været under et par anførere, som jeg har lært nogle ting af og taget med, som jeg synes var godt, og jeg har været anfører i Horsens også. Jeg ved godt, hvad det handler om, og hvad det indebærer, så vi har ikke snakket så meget om det. Man gør det på hver sin måde, som man nu synes, er bedst.

Da OB spillede hjemme mod FC Nordsjælland søndag middag, var det første gang, Drachmann bar anførerbindet, og det var en god oplevelse for ham.

– Det var stort. Det var dejligt, og et flot fremmøde, men det var ærgerligt, at det ikke udmøntede sig i en sejr, det havde været fint lige at krydse den af på CV’et, men det kommer forhåbentlig, når vi møder AB på torsdag.

15 Replies to “Drachmann: Bærer anførerbindet med stolthed”

  1. Otilia

    Attractive component to content. I simply stumbled upon your site and
    in accession capital to say that I get actually loved account your weblog posts.
    Anyway I’ll be subscribing for your feeds or even I fulfillment you get
    right of entry to constantly fast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *