Eskesen: En forløsning at være med igen

Da OB lørdag eftermiddag tog imod Vendsyssel hjemme på Odense Stadion, var det meningen, at Jens Jakob Thomasen skulle starte inde på midtbanen sammen med Janus Drachmann og Casper Nielsen.

Han blev dog skadet under opvarmningen, og derfor måtte Julius Eskesen tage hans plads i startopstillingen, og selvom det kom i sidste øjeblik, så var Eskesen klar til det.

– Det var selvfølgelig en lille omstilling, men uanset om jeg skal starte inde eller ude, så er det samme måde jeg forbereder mig til kamp. Jeg har fulgt med taktisk i løbet af ugen, så det var ikke så svært at omstille sig.

Det var første gang, siden han blev opereret for sportsbrok, at Eskesen var med fra start i Superligaen, og det er en forløsning for den unge spiller.

– Det var helt fantastisk. Der var selvfølgelig nogle småting i mit spil, men det skal nok komme. Jeg synes også, jeg får vist nogle gode ting. Det er fandme en forløsning, også at det er gået så hurtigt efter operationen. Det er jeg glad for.
Vendsyssel stod ret defensivt i kampen, og generelt synes Eskesen, at det var en hård kamp, hvor der blev løbet en del.

– Det er klart, at jeg skulle op i noget pres på deres midtstopper, fordi de spillede med en 3-backkæde, og så slog de nogle lange bolde. Det var hårdt at skulle ned til andenboldene, der var lang vej, så jeg fik løbet nogle meter, føler jeg. Det er hårdt for de to 8’ere i den formation, vi spiller, og det tager man med.

Er du tilfreds med din egen indsats i kampen?

– Det ved jeg ikke. Jeg synes, der er mange ting i mit spil, jeg skal forbedre. Der var en lidt for stor fejlprocent på bolden, men jeg synes også, jeg laver nogle gode ting, og jeg skal bare blive ved med at lægge på.

Sejren over Vendsyssel var fynboernes fjerde på stribe i Superligaen, men midtbanespilleren advarer imod at gå ind til kampene og bare være sikker på, at man nok skal vinde.

– Jeg troede på det hele tiden, men det lyder også forkert at sige, at man ikke var lidt i tvivl om det. Man kan ikke gå ind til en kamp med den indstilling, at man bare er sikker på at tage de tre point. Jeg følte, vi var i kontrol, men jeg er aldrig sikker på, at vi tager de tre point. Der skal hårdt arbejde til.

OB er nu placeret som nummer tre i Superligaen, men Eskesen mener, at man stadig skal tage det lidt roligt, da det er en vanvittigt tæt liga.

– Jeg vidste godt, at vi har holdet til at ligge der, hvor vi gør, men ligaen er tæt, og der er stadigvæk færre point til sidstepladsen end op til FCK og FC Midtjylland, og Midtjylland har vi i næste uge på udebane, hvilket på papiret måske er den sværeste kamp i sæsonen, og det skal vi bare have fuld fokus på.19 Replies to “Eskesen: En forløsning at være med igen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *