Fansene leverede mod AGF

Inden fredagens kamp mod AGF var der lagt op til, at der skulle være fokus på at skabe en rigtig god stemning til opgøret. Der var derfor arrangeret optakt på Heidi’s Bier Bar fra om eftermiddagen, hvor der var gratis øl og billetter til de første 200 gæster derinde.

Herfra var der så arrangeret fælles fanmarch, og det var en pænt stor gruppe, der satte gang i gaderne gennem byen og ud til stadion med en masse sang og god stemning.

Det var lige, så hårene rejste sig på armene, når man så gruppen af OB-fans gå i flok (eskorteret af politi) ude på vejen, men det var vist ikke alle, der havde det på samme måde. Der var vist en billist eller to, der var ret frustreret over, at trafikken var nødt til at tage højde for fanmarchen ud af Middelfartvej.

Fremme ved stadion stoppede den store gruppe af fans foran VIP-indgangen til Carlsberg-Tribunen, hvor spillerne også går ind, når de ankommer. Her blev der taget rigtig godt imod spillerne, og de fleste af dem sendte da også en pæn hilsen afsted til fansene. Hvis man ikke lige bliver gearet de sidste procenter op af sådan en velkomst, så er der vist ikke rigtig noget, der virker.

Vi har lavet en lille video fra samlingen ude foran indgangen. Man må leve med den knap så gode kvalitet.

Den gode stemning fortsatte inde på Stadion, hvor der var 3682 tilskuere. Under opvarmningen blev alle spillerne kaldt ned til Richard Møller Nielsen-Tribunen af fansene, og det er lidt ærgerligt, at det ikke længere er fast til hver kamp. Det giver sgu noget.

Der var ganske god lyd på tribunen gennem det meste af kampen, og selvom spillet på banen ikke indbød til det, så blev de ved med at give den gas på tribunen. 

Vi sidder jo på pressepladserne, når vi skal dække kampene, men tit og ofte savner vi sgu at gå til fodbold på tribunen, og kampen mod AGF var en af de kampe, hvor det kriblede endnu mere.

Her fra skal der lyde en stor ros til dem, der arrangerede optakten, fanmarchen og velkomsten til spillerne i går. Det var en fornøjelse at se, at det stadig kan lade sig gøre i Odense, og at der er nogle, der bakker op om det.

One Reply to “Fansene leverede mod AGF”

Comments are closed.