Festersen: Vigtigt ikke at blive hægtet af

Inden aftenens kamp mod Lyngby var der blevet arbejdt hårdt på at gøre banen klar, og kampens dommer, Mads Kristoffer Kristoffersen, havde da også tvivlet lidt på, om den var til at spille på.

Det gik dog sådan, at kampen blev afviklet, men det var en vanvittig kold fornøjelse, og det mindede mest af alt om, at kampen blev spillet i en fryser.

Det var dog ikke noget, der generede Rasmus Festersen, der ikke mente, det var så slemt at løbe rundt i kulden inde på banen.

– Jeg tror, det vat væsentlig værre at sidde og kigge på end at spille. Når man spiller, og adrenalinen kører, så er det egentlig lige meget, om det er +15 eller -15. Man tager lige en ekstra undertrøje og et par handsker på, så synes jeg egentlig ikke, der er den store forskel på det, siger Festersen til OBstruktion.

Sejren på 3-1 gav da også lidt at lune sig på, og Festersen mener da også, at OB havde været det klart bedste hold i 1. halvleg, mens det blev lidt mere åbent i 2. halvleg.

– Vi har jo fuld kontrol i 1. halvleg, og spiller en rigtig god omgang fodbold, synes jeg. Desværre lukker vi et mål ind til sidst, og det ændrer lidt 2. halvlegs karakter, hvor de også laver nogle taktiske ændringer, som gør, at de får lidt mere fat, og 2. halvleg blev lidt noget rod. Vi scorer så til sidst, som gør, at det ikke blev alt for spændende til sidst, for de kunne sagtens have stjålet et point i slutminutterne, hvis vi kun havde ført med et mål.

OB var foran med 2-0 frem til få sekunder før pausen, men lige til sidst i 1. halvleg fik Lyngby reduceret, og det mål kom til at betyde mere, end Festersen havde regnet med.

– Jeg havde egentlig en fornemmelse af, at det ikke skulle betyde noget eller ødelægge noget, fordi vi havde spillet sådan en god 1. halvleg, men det gjorde det på en eller anden måde. Om det var fordi, de ændrede på deres princip, og lavede et par udskiftninger, eller om det var oppe i hovedet på os, det er svært at sige. Der var i hvert fald stor forskel på de to halvlege.

Festersen scorede i aftenens kamp, ligesom han gjorde det mod Helsingør og FC Nordsjælland, så det kunne jo godt se ud som om, det er ved at være en vane for ham at score.

– Haha.. Ja, det håber jeg da.

Det mål Festersen scorede, var på et frispark, der dog blev rettet af, men angriberen tager selvfølgelig alligevel æren for scoringen.

– Ja ja, det gør jeg. Som jeg også sagde til Tverskov, så får han jo et mål mod Helsingør, hvor han sparkede mig i hovedet, så det er karma, at jeg tager den i dag.

De tre point vi får for sejren, er meget vigtige for vores ambition om at slutte i top seks, og Festersen mener da også, det var vigtigt, at vi ikke blev hægtet af feltet efter dagens kamp.

– Som vi også sagde inden, så var det lidt af en nøglekamp i forhold til at være med. Hvis vi ikke havde vundet i dag, havde det været rigtig svært, også fordi vi har en utrolig svær udekamp på søndag, hvor vi skal se, om vi kan få fedtet et point hjem, for det bliver afgjort i sidste runde, det er jeg overbevist om, og det kan også godt være, det bliver på målscoren. Det var vigtigt ikke at blive hægtet af og også komme lidt lunere i svinget til den top seks-placering.

 

 

One Reply to “Festersen: Vigtigt ikke at blive hægtet af”

Comments are closed.