Formiddagstræning 13. marts

Dagens træning foregik ikke i Ådalen, som vi havde regnet med, men derimod ovre på Ringen, så vi fik lige en lille ekstra gåtur ud af det. De første to spillere der ankom til Ringen, var Grytebust og Fellah, og herefter begyndte de alle at komme.

Kent Nielsen var ikke til stede, vi fandt aldrig ud af hvorfor, men han var i hvert fald i Ådalen, så det var John Bredal og Janus Blond, der stod for træningen.

Anders K. Jacobsen, Rasmus Festersen og Troels Kløve var der heller ikke. Kløve snakkede vi med i Ådalen efter træningen, han har brækket en knogle i hånden, og skal røntgenfotograferes igen på fredag, og han vidste ikke helt, om han måske kan spille kampen mod Randers med en skinne.

Træningen startede med nogle øvelser, som Janus Blond stod for, hvor de blev delt op i grupper med tre, og så skulle de lave nogle forskellige former for afleveringer. Der var et par forskellige øvelser, der blev lagt ud med.

En anden øvelse gik ud på, at bolden skulle spilles op gennem banen fra forsvaret, videre til midtbanen og til sidst til angriberne. Der skulle ikke afsluttes, og der var ikke nogen modstander, det var bare sådan, øvelsen var.

Efterfølgende blev spillerne delt op i to hold, og så blev der bare spillet i firkant, hvor man havde en enkelt berøring hver. Sådan gik det i noget tid, inden der kom mål med i spillet. Så kom der to målmænd ned, og så blev der spillet på en bane, der gik fra midterlinjen og ned til kanten af det ene felt. De to hold spillede mod hinanden, og på hver baglinje stod der en spiller, som skulle modtage bolden og lægge den af, så der kunne blive slået et indlæg. Sådan blev der spillet i 4-5 omgange af 2-3 minutter, og i pauserne stod Janus Blond for at holde spillerne i bevægelse.

Efter det stoppede de spillere, der havde været med for reserveholdet i går, og luntede i stedet lidt rundt om banen, mens de andre spillede frit på 2 mål i resten af træningen.

Alt i alt varede træningen ca. en time og et kvarter, og inden turen gik tilbage mod Ådalen, fik vi en lille snak mod John Bredal. Han var utrolig stolt over, at reserveholdet havde banket Brøndby med 7-1 i går, og han mente selv, at han havde noget, han skulle have bevist, og som han selv sagde, ‘Jeg er OB’er, så længe jeg er her’. Han mente ikke, Brøndby havde spillet dårligt, vi havde bare smadret dem. Det var så slemt, at Alexander Zorniger havde været ovre hos ham og sige tak for lektionen efter kampen.

En lille video fra træningen.

One Reply to “Formiddagstræning 13. marts”

Comments are closed.