Frøkjær om OB’s sejrstørke i Haderslev: Det er lidt spøjst

I forrige runde prøvede OB endelig at vinde en kamp i Superligaen igen, da de hjemme på Odense Stadion vandt med 2-1 over FC Nordsjælland.

Søndag eftermiddag skulle de forsøge at vinde endnu en kamp på udebane mod Haderslev, men sådan endte det dog ikke.

OB var nemlig bagud to gange i kampen, men begge gange kom de tilbage, og kampen sluttede derfor 2-2, og Mads Frøkjær oplevede også, at det var en lige kamp.

– Jeg synes egentlig, vi forventede, at de ville komme ud med en masse energi efter deres anden halvleg sidste gang. Det synes jeg, vi fik taget brodden meget godt af. Det var lidt langsomt det hele, men jeg følte egentlig, vi var i meget god kontrol. Det var en meget lige kamp, hvilket chancer og mål også viser, selvom det andet mål måske lidt er en gave fra os.

– Det var en meget lige kamp i et ikke voldsomt højt tempo. Der var mange gode situationer til os offensive spillere, men den sidste aflevering var konsekvent ret uskarp. Der kommer så et godt mål af Jørgen, men igen var det efter et ret dårligt indlæg. Der var chancer til mere, hvis vi havde haft lidt mere skarphed på pasningerne.

Det uafgjorte resultat betyder, at OB ikke har vundet over SønderjyskE i Haderslev siden 2013, og Frøkjær har da heller ikke nogen god forklaring på, hvorfor det er sådan.

– Næh. Det ved jeg ikke. Det er lidt spøjst. Jeg sad, og kiggede på det, inden jeg tog afsted. Jeg har kun spillet uafgjort dernede, så jeg skulle lige se, hvor lang tid siden det er. Det er lang tid siden.

– Hvis det var de samme 11, der spillede hver gang siden 2013, kunne det godt være, der var noget psykologisk i det. Nogle gange er det også mere tilfældigheder. Jeg tror ikke, der er nogen, der vil mene, at vi har det bedst mod hold, der spiller mere primitivt. Det er længe siden, vi har været skarpe i de kampe, og alt respekt for SønderjyskE så er det ikke fordi, de er kendt for poleret fodbold.

– Det har måske ikke bare ligget i den måde, vi har fået point på de sidste mange år. Vi har det svært i de kampe, hvor det bliver gjort lidt mere primitivt. Vi har to gange i streg scoret to mål dernede, og så er det vildt, at vi bliver ved med at spille uafgjort. Man skal også kunne vinde, når man laver to mål.

– Det er nok en tilfældighed, at vi ikke har vundet dernede i så mange år, men det er nok også et spørgsmål om, at vi har det svært mod hold, der spiller lidt mere med lange bolde og duelspil på en tung bane.

Kan vi bruge det uafgjorte resultat til noget?

– Ét point er bedre end nul. Så kan vi bruge det til det. Men det er klart, det ikke rykker meget. Jeg synes stadig, vi har et godt stykke ned til Vejle heldigvis. Selv hvis de vinder i aften, fordi deres målscore er så åndssvagt dårlig.

– Men det er klart, at vi skal vinde de her kampe for at gøre det let for os, og nu må vi håbe, at Viborg slår Vejle i dag, så de kan hjælpe os lidt. Vi formår selv at gøre det lidt mere spændende, end der er grund til. Vi har otte point ned til dem nu, med en bedre målscore, og det burde være okay.

– Vi skal til at kunne sætte to sejre sammen. Vi har vundet fem kampe i sæsonen, og nu har vi otte finaler tilbage i ligaen mod hold omkring os, der er på vores eget niveau. Der burde vi kunne vinde to kampe i streg, og så skal vi selvfølgelig slå SønderjyskE og Vejle, det virker til at være det vigtigste lige nu.

– Lige nu handler det bare om at undgå 11. pladsen, og så må vi jage det succes, vi ikke har haft i ligaen, i pokalturneringen, hvor vi ligesom kan parkere Superligaen lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *