Ingen dramatik i Feher-afsked: – OB ønskede en anden profil end min

Mandag begyndte rygterne for alvor at løbe om, at Peter Feher var blevet fyret i OB, da Fyens.dk som det første medie bragte historien om det.

I aftes kom bekræftelsen så fra OB, da de i en meget kort meddelelse fortalte, at man var blevet enige med Feher om at ophæve samarbejdet.

Der har været en del spekulationer om, hvad årsagen til det kunne være, men den nu forhenværende assistenttræner slår fast, at der ikke er noget dramatik i det.

– Som der står i meddelelsen, handler det om, at man søger en anden profil. Man søger en analytikertype, som der kan arbejde med data, og så blev vi enige om, at det matcher jo ikke min profil.

– Det er den retning, klubben gerne vil gå i, og så er der ikke så meget mere drama i det, end at vi fandt ud af, at vores veje skilles.

Du var væk fra Ådalen nærmest fra den ene dag til den anden. Har du hele tiden vidst, at du ikke ville komme tilbage igen?

– Næh, altså vi har jo snakket om det, og da jeg havde en kontrakt så skulle vi jo blive enige, så der er ikke noget drama i det fra min eller nogens side. Det er bare almindelige forhandlinger.

Peter Feher blev ansat i OB forud for denne sæson, og han nåede otte måneder i jobbet som assistenttræner, og han har været rigtig glad for at være i klubben.

– Jeg har været virkelig glad for min tid i OB. Som jeg har sagt flere gange, så viser hele byen og fansene stor dedikation, og jeg har mærket kærlighed fra alle folk i klubben i forhold til at føle mig velkommen.

– Jeg synes også, at jeg har givet alt i arbejdet på træningsbanen i forbindelse med at løfte et projekt, som jeg skrev under på i sommer.

Det er nok meget få mennesker, der ville sige ja til et job, hvis man på forhånd vidste, at det kun blev til otte måneder, men Feher har på ingen måde fortrudt, at han sagde ja til at komme til OB.

– Nej ikke på nogen måde. Sådan er fodboldverdenen. Der sker ændringer hele tiden, det har jeg oplevet før, og nu er der kommet en ny sportslig ledelse, der er kommet en ny måde, de vil arbejde på, og det er jo en del af gamet. Det har jeg prøvet før.

– Jeg fortryder ikke, jeg er faktisk mere glad for, at jeg har mødt nogle nye mennesker, er kommet til en ny klub, og har oplevet OB. Det er jeg mere glad for.

Hvad skal der så ske nu? Er du klar til et nyt trænerjob?

– Ja selvfølgelig. Der er ikke noget i det. Sådan er fodboldverdenen, så det er på med arbejdshandskerne igen og få pakket lejligheden ned, og så bare vente på et nyt eventyr.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *