Kadrii: Skal passe på Brøndbys kontrakniv

I mandags spillede OB på hjemmebane mod AGF, og her måtte man nøjes med et enkelt point, i en kamp som endte 0-0, hvilket ingen af holdene kunne være tilfredse med.

Det var nemlig vigtige point, i kampen om top seks, der stod på spil, men OB er kommet videre fra det skuffende resultat, fortæller Bashkim Kadrii.

– Ja, vi er videre. Vi har set nogle klip, og har set kampen igennem, så vi er videre nu.

OB har lige nu fem point op til Brøndby, der ligger nummer seks, og derfor kan det godt ligne en ‘Vind eller forsvind’ kamp mod Brøndby. Sådan ser Kadrii dog ikke helt på det.

– Det bliver svært hvis vi ikke vinder, og det bliver nemmere, hvis vi vinder. Det kommer også an på andre resultater, men for os handler det om at komme derover og spille en god kamp, og få tre point hvis vi kan.

Brøndby ser ud til at være kommet lidt i gang. Hvad tror du, det bliver for en kamp?

– Jeg tror, det bliver en kamp med stor intensitet, hvor begge hold kommer til at dominere i perioder. For os er det vigtigt ikke at komme i deres kontrakniv, som vi er kommet lidt de andre gange. Det handler om at holde øje med det, når vi presser højt.

– Men det er ikke det eneste. De har et godt hold, og de er blevet bedre hen over foråret, så det bliver en sej kamp.

Hele holdet skal vel også ramme den bedste dagsform for at få tre point med hjem?

– Ja, det skal vi i hvert fald.

Brøndby spillede mod Rangers i Europa League i midtugen, men det mener Kadrii ikke, kommer til at spille en rolle i søndagens kamp.

– Nej, det tror jeg ikke. Nu må vi se.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *