Kasper Larsen: Skal gøre hullet til Viborg mindre

Skærtorsdag spillede OB på hjemmebane mod Vejle, og det blev en god eftermiddag for hjemmepublikummet, da OB vandt 2-1 på to scoringer af Sander Svendsen.

OB spillede ikke prangende, men de tre point kom i hus. Det er også det vigtigste for Kasper Larsen, der dog var tilfreds med dele af indsatsen.

– Arbejdsindsatsen synes jeg. Vi presser på til sidst, og får en scoring. Spillet kan godt blive bedre men i den situation, vi er i, er det pointene, der tæller, og dem fik vi.

Er det bekymrende, at vi skal lave minimum to mål for at få point i kampene?

– Jo, sådan har det været på det sidste. Det må vi gøre noget ved jo.

OB har spillet tre kampe i nedrykningsspiller nu mod FC Nordsjælland, SønderjyskE og Vejle. Her har de hentet syv point, og det mener forsvarsspilleren også, er godkendt.

– Det synes jeg. Vi er ubesejrede.

Søndag aften skal OB i kamp igen, denne gang på udebane mod Viborg, og det er en vanskelig opgave, fynboerne kommer på her.

– Det bliver en svær kamp. De er et godt hold, og er inde i en god periode. De er godt sammenspillet, og har gode mekanismer mellem spillerne. Det bliver en svær opgave.

Hvad skal vi være opmærksomme på for at få tre point mod dem?

– Vi skal være klar på deres indlæg. De slår nogle gode indlæg. Det er et godt fysisk hold med noget power. Det skal vi ind og matche, og helst gøre bedre. Så har vi en god chance.

Viborg er lige nu seks point foran OB i kampen om den 7. plads, der giver adgang til en kamp, hvor man kan spille sig i europæisk fodbold, og derfor er kampen mod dem også vigtig nu.

– Det er om 7. pladsen, og det er det, man kan jagte. Det bliver en vigtig kamp, hvor vi skal gøre hullet til dem endnu mindre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *