Kasper Larsen vil betale fansene tilbage med tre point i Århus

OB har indtil videre spillet seks kampe i Superligaen i denne sæson, og her er det blevet til seks point, der lige nu rækker til en placering som nummer otte.

Søndag aften gælder det så en udekamp mod AGF i Århus, og den rutinerede forsvarsspiller, Kasper Larsen, regner med, at det bliver en svær opgave.

– Vi har prøvet at møde dem før mange gange, og de har også kæmpet lidt med at få det til at fungere. Det er et godt hold, og de har en stærk hjemmebane deroppe. Det er en god bane, vi skal op at spille på, og jeg tror, det bliver en svær kamp.

AGF har fået en dårlig start på sæsonen, hvor de endnu ikke har vundet en kamp, og kun har hentet to point. Larsen er lidt overrasket over deres dårlige sæsonstart.

– Ja, det er jeg vel. Det er jo en tæt Superliga. Den skal lige sætte sig, og transfervinduet er stadig åbent, så der kan stadig nå at ske noget rundt omkring. Jeg tror, mange hold har det sådan, at de stadig lige skal finde lidt rytme og kontinuitet.

Vi spiller mod nummer 11, skal det ikke give tre point?

– Jo, det skal det da. Det er det, vi går efter.

OB har heller ikke selv vundet siden første runde mod FC Midtjylland, og derfor er det også ved at være tiden, at der igen kommer tre point ind på kontoen.

– Ja, det synes jeg, det er. Vi har givet alt, og vi viste også stor vilje i sidste kamp, så der er ikke noget at sætte på arbejdsindsatsen. Så det kunne være virkelig fedt at få tre point, det synes jeg også, vi skylder fansene. Der har virkelig været stor opbakning, så det vil være på sin plads, hvis vi kan betale tilbage med tre point.

Kampene mellem OB og AGF er et af de største opgør i provinsen, og de er også sjove at spille for spillerne.

– Det er sjovt. Der er altid god tænding, når vi møder AGF. Det plejer at være nogle tætte opgør, så kan vi hive tre point på deres fort, kan det være dejligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *