KEP: Altid nemt at sætte mig op til fodboldkampe

OB spillede her til eftermiddag deres første kamp i Baltic Sea Cup, som er en international ungdomsturnering for U21-hold.

Der må dog være tre spillere med, som er ældre end 21, og i dagens hjemmekamp mod Halmstad var Kenneth Emil Petersen, Mathias Greve og Kamil Vacek med.

Kenneth Emil bar anførerbindet, og spillede hele opgøret, som OB vandt 3-2, og anføreren var glad for at få en kamp i benene igen.

– Det var dejligt. Det man træner for, det er jo at spille kampe. Nu fik jeg 90 minutter, og det er ved at være noget tid siden, så det var dejligt.

Mærkede du noget til dit riv i baglåret?

– Nej, jeg vil sige, at jeg nok er lidt påpasselig med det, men jeg har vænnet mig til det, så det er også positivt.

Den rutinerede forsvarsspiller mener, at der var et rigtig fint niveau fra kampens start, mens det blev lidt anderledes, da udskiftningerne begyndte at komme.

– Det var et fint niveau. Det er klart, som kampen skrider frem, og der kommer en masse indskiftninger, og det er et lidt broget hold, det var f.eks. første gang, jeg spillede med en årgang 2003, hvilket også var en oplevelse, så vil det blive lidt urytmisk. I første halvleg synes jeg, vi er gode.

Hvordan fungerede det med dig og de unge?

– Jeg synes altid, det fungerer godt med mig og de unge. Nu har jeg jo stiftet lidt bekendtskab med dem her de sidste 14 dage, og det er nogle ærgerrige dygtige unge mennesker, som kan nå langt, hvis de træffer de rigtige valg, og hvis de får den rigtige vejledning, og det vil jeg da gerne hjælpe dem til.

Kenneth Emil var med i OB’s fem første kampe i Superligaen, og derfor kunne det måske være problematisk at sætte sig op til sådan en kamp. Sådan er det dog ikke.

– Det er altid nemt nok for mig at sætte mig op til fodboldkampe. Folk der tror, at fordi jeg er røget på tribunen, så slår jeg op i banen, det er folk, der ikke kender mig.

Det så egentlig ud til, at kampen skulle slutte 2-2, men Mads Frøkjær scorede et fremragende mål til 3-2 to minutter inde i dommerens tillægstid. Anføreren er da også glad for sejren.

– Jeg er altid glad for at vinde. Nu er det jo noget tid siden, jeg sådan rigtig har vundet, jeg var jo ikke med i Vejle. Det er altid dejligt at vinde fodboldkampe, så det var skønt.

48 Replies to “KEP: Altid nemt at sætte mig op til fodboldkampe”

 1. Kvtgyk

  Adverse any grease in long-standing formula drugs online or a reduction lubricate, such as conformist lubricant, and mite some on the jeopardize with a drug accumulation. casino slots Aqrrwx jahnej

 2. Bob

  Greetings! Very useful advice within this post! It is the little
  changes that produce the greatest changes. Thanks for sharing!

 3. Deena

  You actually make it seem really easy along with your presentation however I find
  this matter to be really something which I believe I would never understand.

  It sort of feels too complex and very extensive for me.
  I am looking forward on your subsequent submit, I’ll try to get the cling of it!

 4. Pingback: chaffles keto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *