Khemdee tilbage efter sygdom: Dejligt at spille igen

Torsdag eftermiddag spillede OB årets første træningskamp på hjemmebane mod Fredericia, og her blev det til en sejr på 2-1 på mål af Jakob Breum og Sander Svendsen.

Det var to helt forskellige hold, der spillede de to halvlege, så der var mange spillere, der var ude og få 45 minutter i benene på bane 4 i Ådalen.

En af dem var Jonathan Khemdee, der spillede første halvleg, og han var glad for at spille igen, efter han været ude med sygdom, der også ødelagde hans tur med det Thailandske landshold i december.

– Jeg synes, det var dejligt. Især efter alt den sygdom. Jeg var jo afsted med landsholdet, hvor jeg var nødt til at tage hjem, fordi jeg var syg. Så det var mega dejligt at spille igen. Fantastisk.

Hvordan har du det ovenpå den sygdom?

– I starten da jeg kom ind igen, kunne jeg godt mærke, jeg hang lidt, og at det var lidt svært at trække vejret efter alt den sygdom. Efter jeg kom tilbage, har jeg løbet meget med Janus Blond, og i dag synes jeg, det var fint, og formen er rigtig god. Så det er perfekt.

I efteråret fik Khemdee ikke noget spilletid på Superligaholdet i OB, og den unge forsvarsspiller tænker heller ikke så meget over, hvad hans rolle bliver i foråret. Han vil bare arbejde hårdt på træningsbanen.

– Som det ser ud lige nu, arbejder jeg bare hårdt til hver træning, og de kampe jeg får her i opstarten, tager jeg til mig, og det lærer jeg noget af. Jeg bliver ved med at arbejde hårdt, og så må træneren vælge, hvem der skal spille, og hvem der ikke skal. Jeg gør bare mit arbejde på banen, så må vi se, om jeg er god nok eller ej.

Tilbage i oktober var Khemdee afsted med det Thailandske U23-landshold, og efterfølgende var der nogle spekulationer om, at der var interesse for ham fra klubber i Asien. Det er dog ikke noget, der fylder for ham.

– Transfervinduet i Asien er lukket, og jeg fokuserer kun på OB og at arbejde hårdt hver dag, så jeg tænker ikke så meget over det. Hvis der kommer nogle klubber, må de snakke med OB og min agent, så det er fint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *