Khemdee var med til at slå Brøndby med U19: Noget af det sygeste jeg har prøvet

Fredag eftermiddag var der lagt op til lidt af et brag i U19-ligaen, da OB hjemme i Ådalen tog imod Brøndby, og det blev bestemt ikke nogen kedelig affære.

Gæsterne fra Brøndby kom bedst i gang, og bragte sig foran med 1-0, men hjemmeholdet fik udlignet, så holdene kunne gå til pause med 1-1.

Det var også OB, der kunne juble til sidst, da Luca Kjerrumgaard scorede sejrsmålet til 2-1 på det, der nærmest var kampens sidste spark, og så kunne jublen bryde løs i Ådalen.

Den centrale forsvarsspiller, Jonathan Khemdee, er normalt en del af Superligatruppen, men han var med i opgøret, og han synes, det var en rigtig god kamp.

– Jeg synes, det var en god kamp. Alle fra holdet kæmpede, og det medførte, at vi vandt 2-1 i dag, så det var perfekt.

Der blev gået lidt til den. Det passer vel dig meget godt?

– Ja, det var en rigtig hård kamp med mange dueller. Hele holdet gjorde det godt, og vi vandt vores dueller og andenboldene. Det var rigtig godt i dag.

Du var lidt efter dommeren derinde. Hvad var du utilfreds med?

– Jeg synes, der var nogle offside, han skulle have dømt, og det gjorde han ikke. Så kom pulsen lidt op, og så kan man godt komme til at råbe lidt efter dommeren. Sådan er spillet jo.

Den unge forsvarsspiller var meget begejstret over måden, OB vandt på,  og han og holdkammeraterne kunne nærmest ikke stoppe med at juble igen.

– Det er helt ubeskriveligt. Jeg gik helt amok, og løb ud til træneren sammen med de andre spillere. Det er nok noget af det sygeste, jeg har prøvet.

Selvom Khemdee er en del af Superligatruppen, så har han ingen problemer med at spille kampene for U19-holdet. For ham handler det nemlig kun om én ting, og det er uanset, hvilket hold han spiller på.

– For mig gør det ikke så meget. Om det er Superliga eller U19, så giver jeg mig 110%. Som jeg altid har sagt, så vil jeg vinde, og det er uanset, om jeg spiller med U19 eller Superligaen. Det er sådan, jeg er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *