Kløve havde et humpet efterår: Jeg giver ikke op

OB’s Superligahold har efterhånden været i gang med træningen i et par uger, efter de vendte tilbage til Ådalen igen efter juleferien.

For Troels Kløve har det været godt at komme i gang igen, selvom han fortæller, det er en hård periode, de går igennem nu i opstarten.

– Det er altid godt. Det er også hårdt. Det er en periode, hvor der skal lægges på fysisk, så der bliver trænet igennem både på banen og i styrkerummet, så det er en hård periode, men også en periode hvor man får lov til at træne på nogle lidt andre ting, end man måske gør, når sæsonen er i gang.

Der er stadig en måned til den første kamp i Superligaen mod FCK, og der er nogle forskellige ting, der bliver fokuseret på her i opstarten.

– Fokus i opstarten er altid at forbedre nogle ting og opbygge den grundform, der skal være der, når vi starter op. Der er ting både offensivt og defensivt, som man arbejder på. Uden at gå i detaljer så er der nogle forskellige temaer på banen, som vi arbejder med, og jeg synes, der er gode fremskridt at se i træningerne.

Torsdag eftermiddag spiller OB årets første træningskamp, når Fredericia kommer forbi Ådalen, og det er altid en lidt speciel oplevelse, når man skal ud i den første træningskamp.

– Som regel skal man lige i gang og finde tempoet igen, for der er stor forskel på at spille kamp og træne. Selvfølgelig skal folk lige ud og mærke et andet tempo, og som regel starter vi jo også med at spille 45 minutter hver især, og det kunne også godt tænkes, at det var planen på torsdag.

– Der er selvfølgelig også mange spændende unge spillere, der får chancen, og det er også sjovt at se her i opstarten, at der er noget talent på vej nedefra, som får lov til at vise sig frem i sådan en opstart.

Troels Kløve har ikke været fast mand på holdet i efteråret, og han har ikke spillet så meget under Andreas Alm, som han gjorde, inden han blev træner. Det betyder dog ikke, at den rutinerede midtbanespiller giver op i OB.

– Jeg har ikke spillet så meget, som jeg selv stræber efter at spille, men jeg er heller ikke parat til bare at hejse det hvide flag og sige, det var det. Jeg har stadig været en del af truppen, og har stadig fået en del minutter i efteråret.

– Selvfølgelig stræber jeg efter at spille fra start hver gang, og jeg har været skuffet over, at det ikke var mig, der blev kigget mod, men man må også kigge indad og starte ved mig selv, og leverer man det, der skal til, så spiller man jo også.

– Det er ikke noget, jeg lægger så meget i lige nu. Nu er efteråret ligesom krydset af, og så starter man på en frisk her i januar, og så arbejder jeg benhårdt på at være i spil fra start til den første kamp. Det er det eneste, jeg kan fokusere på nu her.

Så det er stadig planen, at du er i OB til første Superligakamp?

– Ja, selvfølgelig er det dét. Jeg har over to år endnu i OB. Jeg har ikke skrevet under for, at jeg skal væk nu. Jeg giver ikke op, bare fordi, det var et lidt humpet efterår, for hvis man gjorde det, så var der mange spillere, der skulle ud og ind hele tiden.

– Men der er jo ingen, der ved, hvad der sker i sådan et transfervindue. Der kan ske hvad som helst. Men jeg er OB-spiller, det er helt sikkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *