Kløve var tilbage i startopstillingen: Det var sgu fedt

Troels Kløve har ikke spillet nogen stor rolle for OB i dette forår, og inden eftermiddagens kamp mod Vejle var det kun blevet til 23 minutters spilletid i Superligaen.

Ved onsdagens træning i Ådalen måtte Jens Jakob Thomasen udgå, og det banede vejen for Kløve, der derfor var med i startopstillingen igen for første gang siden 24. oktober mod SIlkeborg, og det var glædeligt for ham.

– Det var selvfølgelig dejligt. Det er ved at være længe siden, jeg kunne slet ikke huske, hvordan opvarmningen foregik, og alt det andet tjuhej inden kampen. Det var fedt.

– Der var lidt mere adrenalin og spænding i kroppen, end der plejer, fordi det var så længe siden. Det var sgu fedt.

Hvordan synes du så, det gik?

– Som hold spillede vi ikke nogen fremragende kamp, det må jeg bare sige. Det var op og ned, men vi fik en sejr, og det var det vigtigste i dag. I sådan et nedrykningsspil ved man godt, at det ikke altid er, at tingene kører, som de skal. Så handler det om at fighte de tre point hjem, og det gjorde vi.

– Hvis man ser det udefra, er det selvfølgelig en kamp, vi skal ud og dominere, men det gjorde vi overhovedet ikke. Vejle var dygtige, og vi var simpelthen ikke gode nok.

OB vandt kampen med 2-1, og begge mål blev scoret af Sander Svendsen, der blev skiftet ind fra anden halvlegs start, og Kløve hylder den dobbelte norske målscorer.

– Det var bare skønt at se Sander komme ind og levere sådan en indsats. Vi har alle sammen set, at han kan det, og han har været lidt udenfor holdet de seneste kampe, og så er det sindssygt stærkt at komme ind og levere det, som han gjorde. Respekt for det.

– Han kommer ind, og tager bolden, og løber ned mod målet, og klapper på kassen, og gør det to gange. Han er også med i en masse andet godt, så selvfølgelig var Sander Man of the match i dag.

OB har nu hentet syv point i deres tre første kampe i nedrykningsspillet, hvor de udover Vejle har mødt FC Nordsjælland og SønderjyskE, og Kløve mener, det er godkent.

– Ja, helt sikkert. Det handler om at skrabe point sammen, og indtil videre har det været fornuftigt. Nu har vi forhåbentlig også lagt nogle andre hold bag os.

Skal vi sige, at nedrykningsspøgelset er fløjet væk fra Ådalen?

– Jeg synes ikke, man skal afskrive det, før det er matematisk. Vi skal stadig møde Vejle igen på Vejle Stadion, og det ser ud til, at de er inde i en god periode, så selvfølgelig kan de få sat nogle point sammen, og så kan de jo være tilbage igen.

– Jeg synes bestemt ikke, vi skal afskrive noget som helst i forhold til nedrykningsstregen. Man skal have respekt for det. Der er sket vildere ting, end at hold i bunden har fået skrabet nogle point sammen, og det kan Vejle hurtigt få.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *