Kommentarer fra Slotsager og Horneman efter Viborg-kampen

Odense Stadion lagde græs til træningskampen mod Viborg søndag eftermiddag, og her vandt OB en sikker sejr på 4-0. Tobias Slotsager spillede igen en vigtig rolle, og vi fik disse kommentarer fra ham efter kampen.

– Jeg oplevede, at vi fik en utrolig god start. Vi var oppe ved deres felt meget de første minutter, og derfor fik vi overtaget fra start. Tempoet falder lidt i slutningen af første halvleg, men ellers føler jeg, der er godt tempo og intensitet fra begge hold.

– Vi ender så ud med at føre 2-0 ved pausen, og det giver os et boost til anden halvleg, hvor vi bare føler, at vi kører videre.

– Der var kun to kampe tilbage, inden vi starter op mod Randers i Superligaen, så der skulle noget knald på, og så handler det ikke om, at det skulle være så pisse kønt, men vi skulle vise, at vi kan vinde de her kampe, og det gjorde vi så også.

– Det er en kort preseason, vi har nu, men jeg føler, vi er godt rystet sammen. Der er blevet taget godt imod de nye, og de har fundet sig til rette. Der er altid nogle ting, man kan ændre på, men overall synes jeg, at vi står godt.

– Jeg føler, de nye spillere er kommet rigtig godt ind i det, efter vi havde nogle problemer mod Vejle, og presset sad især godt i første halvleg. Det så overall rigtig godt ud. Vi kommer frem til rigtig meget, og de offensive er flyvende i dag, og også vores backs. Aske gør det rigtig godt i dag. Det var en super fin kamp.

Charly Hornaman stod for to af målene, og spillede generelt en rigtig god kamp. Han havde dette at sige efter opgøret.

– Især i første halvleg synes jeg, vi var gode. Det vi har trænet hele ugen, fik vi gjort rimeligt godt i kampen. Både med Rami, Sabbi og Buya oppe foran, og også i venstre side, så det var alt i alt en god kamp offensivt. Også defensivt. Vi holder clean sheet, og alle gør det godt.

– I første halvleg stod jeg måske overfor en lidt bedre back end i anden halvleg, og der synes jeg også, jeg gør det godt. Jeg udfordrer ham godt, og kommer også i mine positioner defensivt. Det er godt at have både de offensive og defensive positioner på én gang. Så får jeg heldigvis lavet de to mål, som jeg har ventet lidt på, skulle komme. Så det er jo perfekt.

– Det der gjorde, jeg ikke spillede så meget i sidste sæson, har været, at så var jeg kun god offensivt, eller så var jeg kun god defensivt. En blanding af begge ting har jeg fokuseret meget på. Det er det, der skal gøre, at jeg kommer til at spille. Jeg er sikker på, at hvis jeg kan få de to ting i hver eneste kamp, så får jeg også mange flere af de her præstationer. Det er det, jeg har fokus på.

– Det skal også fortsætte i Holland, når vi skal på træningslejr der, men hvis jeg fortsætter sådan her, så er der ingen tvivl om, at jeg kommer til at spille, og det ved jeg også godt. Men det handler også om at holde niveauet, det er vigtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *