Alle mand på stadion mod AGF!

Der er kun to kampe tilbage i grundspillet, og vi har stadig muligheder for at opfylde vores målsætning, som er at slutte i top seks. 

Hvis vi skal det, så kræver det måske nok, at vi henter seks point i de to kampe, hvor vi først møder AGF på hjemmebane, og i den sidste kamp spiller ude mod Randers.

Vores resultater på udebane har ikke været så gode her i foråret, men til gengæld har vi vundet begge vores hjemmekampe, og spillet har i store perioder set godt ud. Det er da også de to sejre på Odense Stadion, der gør, at vi stadig har chencen for at slutte i top seks.

Spillerne har præsteret godt hjemme på Odense Stadion i foråret, men fremmødet på tribunerne har bestemt ikke været noget at skrive hjem om.  Jeg ved godt, det ikke lige har været det bedste fodboldvejr, og i den seneste kamp mod Lyngby havde jeg godt nok stor respekt for de 1678 tilskuere, der trodsede kulden for at komme på stadion, for det var sgu virkelig koldt. Jeg tror, det er de mindste temperaturer, jeg nogensinde har været på stadion i. 

På fredag mod AGF skal der bare flere folk på stadion! Vejrudsigten lover, at der bliver plusgrader, og det er en hamrende vigtig kamp, så drengene på banen skal have alt den opbakning, der overhovedet kan samles sammen. 

En sejr til OB vil i hvert fald betyde, at vi er meget kraftigt i spil til en plads i top seks, og så er det jo generelt altid sjovt at vinde over AGF. En kamp fredag aften er jo heller ikke det værste, der kan ske. Jeg kan personligt ikke finde en bedre måde at starte weekenden på end at tage på stadion.

For at få så mange folk til fodbold, er der blevet lavet nogle tiltag til kampen mod AGF. Allerede kl. 15.30 starter optakten på Heidi’s Bier Bar, hvor der er en gratis øl til de fremmødte, samt de første 200 får en gratis billet til kampen.

Herfra vil der være nogle flere tiltag, som man kan læse mere om her:

https://www.facebook.com/events/1996768400562220/

Hvis man ikke har billet til kampen, er det også muligt at vinde to billetter i vores konkurrence enten på Facebook eller Twitter.

Så tag din nabo under armen og støt op om de tiltag, der er lavet, og lad os så fa stadion fyldt med stribede fans!