Mathias J: Jeg fik kuldegysninger

Her til eftermiddag spillede OB på hjemmebane mod SønderjyskE, og her fik begge holdene et enkelt point, da kampen sluttede 2-2.

Ved pausen var OB bagud med 0-2, men de kom altså flot tilbage i 2. halvleg, og det var fuldt fortjent, at de nåede at få det ene point.

FOTO: KENT RASMUSSEN

Den 17-årige angriber, Mathias Jørgensen, blev sat ind fra starten af 2. halvleg, og han mener, at det var en svær kamp at blive sat ind i.

– Det var en svær kamp, for vi var bagud 0-2. Det er altid svært at komme ind, når man er bagud, men man bliver sat ind af en grund, og det er at prøve at vinde kampen, og det er derfor, jeg bliver sat ind, for at løbe lidt i deres bagrum, og det lykkedes også fint, og vi fik lagt et godt tryk i 2. halvleg, siger han til OBstruktion.

OB kom til at se skarpere ud, efter den unge spiller blev sat på banen, men han vil ikke selv tage æren for, at det så bedre ud med ham på banen.

– Spørgsmålet er, om det er mig, der gør det godt, eller om det er holdet, der gør det godt. Vi er gode til at spille direkte, når pladsen er der, og det snakkede vi faktisk allerede om i 1. halvleg, men i 1. halvleg blev det ikke udnyttet lige så godt som i 2. halvleg. Om det er mig, ved jeg sgu ikke rigtig, men vi bliver i hvert fald klar over i 2. halvleg, at vi skal spille mere direkte, og det er jo en af mine spidskompetencer at løbe ned bagved.

Jørgensen er kommet ind fra bænken i begge sæsonens kampe, og han har også scoret i begge kampe. Han ved dog ikke, om det er noget, der bringer ham tættere på startopstillingen.

– Jeg prøver selvfølgelig at presse mig tættere og tættere på, men i sidste ende er det Jakob og Henrik, der stiller holdet. Jeg prøver at komme ind og bidrage med det, jeg kan, og jeg gør, hvad jeg kan til træning for at vise, at jeg gerne vil byde mig til, når de vælger at bruge mig.

Hvordan var det at se bolden gå ind i dag?

– Det var fantastisk. Det var fantastisk at komme ind og bidrage igen, det er jo det, jeg gerne vil. Jeg vil gerne ind og score nogle mål, jeg er jo angriber, så det er virkelig rart, når det lykkes.

OB spillede en rigtig flot 2. halvleg i dagens kamp mod SønderjyskE, og Jørgensen har da også en følelse af, at man skulle have haft alle tre point efter den flotte 2. halvleg.

Hvordan var det at se bolden gå ind i dag?

– Ja for pokker, det synes jeg godt nok. Jeg ved ikke, om vi har chancerne, men vi har trykket dem helt ned i 2. halvleg. Havde kampen varet 2-3 minutter mere, havde vi også fået sejrsmålet, det er jeg helt sikker på. Der var gode tegn, og det er godt at komme på tavlen.

Efter hans scoring og da kampen var blevet fløjtet af, stod publikum på tribunen og sang Mathias Jørgensens navn, og det var bestemt noget, den unge angriber lagde mærke til.

– Jeg fik kuldegysninger. Det er selvfølgelig stort som 17-årig knægt, at der står nogen på lægterne, og synger ens navn. Det giver så meget. Man snakker så meget om de der ekstra procenter, det giver, og det kan man virkelig mærke, når man selv står i det.

17 Replies to “Mathias J: Jeg fik kuldegysninger”

  1. Dvtqmz

    And services to classify virus : Serial a tip as a service to pad, an air-filled pyelonephritis or a benign-filled generic viagra online to stir with lung, infections measure and surgical vamp should. write essays for money Psnpsd hjkpnj

  2. Russell

    Link exchange is nothing else but it is just placing the other
    person’s web site link on your page at suitable place and other person will also do similar for you.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *