Max Fenger: Forløsende at spille angriber igen

Da Max Fenger fik sit gennembrud i OB, var det på positionen som frontangriber i sommeren 2020, hvor han scorede nogle vigtige mål i slutningen af sæsonen.

I denne sæson startede han sæsonen som venstrekant i Andreas Alms 4-3-3, men på det seneste er han igen blevet brugt som frontangriber, hvor Bashkim Kadrii er røget på bænken, og det er den unge spiller glad for.

– Selvom resultaterne ikke har været, som vi har håbet, så er det selvfølgelig rart at spille på den position, hvor jeg føler, jeg hører til, og har fået lidt tillid der. På den lange bane er det også angriber, jeg skal være. Så at få lov til at spille nu, det er en lidt forløsende følelse, for det er noget, jeg gerne har ville spille de sidste par måneder.

Har det været lidt frustrerende ikke at få lov til at spille den plads? Eller har du bare været glad for, at du trods alt har spillet?

– Jeg spillede de to første kampe, og så røg jeg ud i en periode, hvor det selvfølgelig var frustrerende ikke at spille. Man må jo tage den spilletid, der kommer, men det er klart, at hvis man ser sig selv som angriber på den lange bane, så bliver man også nødt til at spille angriber for at udvikle sig på den position. Så det er rart at spille angriber noget mere.

Fredag aften spiller OB mod VIborg hjemme på Odense Stadion, og Fenger mener, at OB står et bedre sted, end sidste gang man mødte Viborg på udebane.

– Det bliver en kamp, hvor det er to fysisk stærke hold. Sidst mod dem fik vi ikke sat os rigtigt på kampen, der var vi også på udebane. Ikke at det skal være nogen undskyldning overhovedet, men jeg har tiltroen til, at nu hvor vi er på hjemmebane, og at vi har forbedret os siden sidst, så kan vi komme ud og trykke dem ned.

– Vi har lært af vores fejl fra sidst, så vi skal trykke dem ned, og så kan vi godt få skabt en god aften på Odense Stadion.

Når man er angriber, tænker man så over, at deres to normale centrale forsvarsspillere sidder ude med karantæne?

– Ja, det gør man jo. Men ikke længere end at jeg tænker, det er to nye midterforsvarere, der kommer ind, og så skal jeg se lidt video og læse lidt op på, hvad det er for nogle typer, så jeg er så godt forberedt som muligt.

– Det ændrer som sådan ikke kampen for mig eller for holdet. Det er jo det samme mål, vi har, om det er den ene eller den anden midterforsvar. Det er klart, at når de har to karantæner i midterforsvaret, så er det noget, man bemærker, og tænker over, så er det bare spændende at se, hvem de stiller op med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *