Mouritsen forstår godt pibekoncerten

Tirsdag aften havde OB mulighed for at spille sig et godt stykke væk fra nedrykningsstregen, hvis det blev til en sejr over Vejle hjemme på Odense Stadion.

Det endte dog med endnu et nederlag på hjemmebane, da Vejle vandt kampen med 1-0, og OB fortsætter deres forfærdelige stime på hjemmebane, hvor de ikke har vundet i denne sæson, og det nu kun er blevet til tre point i 12 kampe.

Efter kampen fangede vi Nicklas Mouritsen, og han syntes ikke, det var ret sjovt at gå fra banen endnu en gang med et nederlag på hjemmebane.

– Det er mega frustrerende. Også at det er på hjemmebane, men det er generelt en skuffende kamp, om det så er på hjemmebane eller udebane, kan vi ikke være tilfredse med det, vi leverer i dag.

Der var pibekoncert både til pausen og efter kampen. Var det fortjent nok?

– Man forstår dem jo godt. De forventer, og håber snart på en sejr på hjemmebane, og det gør vi også selv. Der er bare krav til, at man leverer bedre, end vi gjorde i dag, så man kan vel godt sige, at det var fortjent, vi blev buhet ud.

Du kommer selv ind fra bænken. Hvad er det for en kamp at komme ind i?

– Jeg synes egentlig, første halvleg var okay. Det var en lidt stabil kamp. Kampbilledet var, at vi var på bolden, og prøvede at skabe nogle chancer, men anden halvleg blev noget helt andet.

I anden halvleg måtte Tom Trybull forlade banen, da han blev vist ud med sit andet gule kort, og den kendelse var Mouritsen bestemt ikke enig i.

– Jeg oplever, at han kommer først på bolden. Jeg ser egentlig ikke, at han rammer ham, men selvfølgelig er det en duel, hvor folk rammer hinanden. Han kommer klart først på bolden, og at han vælger at give ham det andet gule kort, fatter jeg ikke noget af.

Hvordan har stemningen været i omklædningsrummet efter kampen?

– Den er selvfølgelig trykket. Det er ikke nogen, der er tilfreds med det, vi leverer i dag, så selvfølgelig skal der være skuffelse over kampen. Men heldigvis har vi en kamp allerede fredag, hvor vi kan gå ud og bevise det modsatte af det, vi beviste i dag.

Hvad er det, der går galt derude?

– Nu var jeg ikke på banen fra start, men jeg synes, der mangler lidt energi og gejst derinde, også da jeg kom på banen. Der mangler noget energi, og det er det mindste, vi kan kræve af hinanden i den situation, vi står i. Vi er i en presset situation, og vi skal til at hanke op i os selv.

– Vi skal stå sammen som hold, som vi også har gjort i foråret indtil i dag. Vi skal finde tilbage til det, der har fungeret i de foregående kampe.