OB tabte hjemme til FCK

Her til aften skulle OB spille deres første hjemmekamp i Superligaens mesterskabsspil, og sammen med det fine vejr var det noget, der trak de fynske tilskuere til fodbold.

11.154 tilskuere var mødt op på Odense Stadion, og de så et OB-mandskab, der kom ud som lyn og torden, og allerede efter to minutters spil var hjemmeholdet kommet frem til et par gode chancer, hvor i hvert fald den ene af dem godt kunne have givet en scoring.

OB satte sig tungt på kampen fra start, og hjemmeholdet havde klart mest boldbesiddelse, og kom også frem til nogle gode muligheder. Bl.a. efter 18 minutter, hvor Bashkim Kadrii forsøgte med et saksespark efter et langt indkast af Oliver Lund, men den gik lige over.

Kort tid efter kom Anders K. Jacobsen frem til en stor chance, da han blev spillet fri af Ryan Johnson Laursen tæt under mål, men hans afslutning gik lige forbi.

OB fortsatte dominansen resten af første halvleg, hvor især Casper Nielsen leverede en rigtig god indsats på midtbanen, men fynboerne formåede ikke at få noget ud af deres overtag, og derfor kunne holdene gå til pause med 0-0.

Fra starten af anden halvleg var det et lidt andet billede. Det var FCK, der kom klart bedst ud, og efter et par mindre optræk til chancer kom deres første helt store chance efter 52 minutter, hvor Fischer blev spillet fri, men hans afslutning tog stolpen, og gik ud.

Gæsterne var gået et gear op, samtidig med OB heller ikke ramte samme niveau, som de gjorde i første halvleg. Hjemmeholdet formåede dog at holde FCK fra de helt store chancer i den første halve time af anden halvleg.

Med et kvarter tilbage af kampen gik den dog ikke længere for OB. Her blev Dame N’Doye spillet fri, og han havde ikke de store problemer med at lægge bolden ind bag Sten Grytebust til 1-0 til gæsterne.

Herfra kom OB lidt bedre med i kampen igen, men det lykkedes dog ikke rigtig at komme ind og få et ordentligt overtag. Det blev derfor ikke til flere mål i kampen, og gæsterne kunne tage hjem med alle tre point.

16 Replies to “OB tabte hjemme til FCK”

  1. Pingback: keto fiber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *