OC: Ikke klar til at spille kamp endnu

For en måneds tid siden da OB spillede hjemme mod SønderjyskE, måtte Oliver Christensen lade sig skifte ud i pausen med en skade.

Den skade har holdt ham ude siden da, men der har været begrundet håb om, at han kunne være med i morgen, når OB spiller ude mod Lyngby.

Det håb er dog slukket nu, da den unge målmand selv bekræfter, at han endnu ikke er klar til at spille kamp igen ovenpå hans skade.

– Det går fremad. Jeg har trænet fuldt med de seneste dage, men jeg føler stadig ikke helt, jeg er klar til at spille kamp endnu.

– Vi justerer lidt de næste par dage, og så prøver vi igen fra på fredag eller lørdag, og ser, hvordan det så går. Det er ikke så meget låret, der er problemet, det er mere nogle andre ting, der lige skal følge med også, efter jeg er startet med at sparke og træne fuldt med igen. Jeg kan godt mærke, kroppen ikke har været vant til den belastning i en måneds tid nu. Det er det, vi arbejder på lige nu at få mig over den fase.

Venter du med at komme i kamp til den nye sæson, eller håber du på at få den sidste kamp med?

– Jeg håber selvfølgelig på, jeg kan nå at spille den sidste kamp. Jeg vil mene, det er rart at have spillet en kamp, inden jeg skal afsted med U21-landsholdet.

– Men hvis jeg føler, det ikke er det rigtige at gøre, så gør jeg selvfølgelig ikke det. Det er ikke sådan, at jeg vil presse noget igennem. Jeg vil hellere være helt klar i benene, end at jeg vil have spillet en kamp. Det er der, den ligger lige nu. Jeg håber selvfølgelig, jeg bliver klar til på mandag, så jeg kan nå at spille den sidste kamp.

Hvad synes du om det, du har set fra holdet, mens du har siddet på tribunen og set kampene?

– Jeg synes, der er nogle ting, der er blevet bedre. Vi skaber lidt flere chancer, og spiller lidt mere offensivt, hvilket jeg synes, klæder vores spil. Vi har også arbejdet med nogle ting, og det fungerede rigtig godt i den første kamp, vi spillede mod AaB, og så havde vi nogle kampe, hvor det ikke fungerede så godt.

– Jo mere man træner, og arbejder med det, jo bedre bliver det også, og det synes jeg også, man har kunne se over de sidste par kampe, at der er nogle ting, der ser rigtige ud, i forhold til de kampe vi havde mod Horsens og Vejle.

Når OB i morgen løber på banen mod Lyngby, forventer Christensen, at holdet kommer ud med samme udtryk, som man har set i de seneste kampe.

– Jeg forventer, vi kommer ud med samme udtryk, som vi gjorde mod AaB og Vejle. Det er noget, der klæder vores spil, at vi presser højt, og kan køre nogle omstillinger. Men også at vi er ganske udmærket på bolden. Vi får fundet nogle gode rum i den 4-1-2-1-2 vi spiller. Jeg forventer, det bliver meget samme kampbillede, og så håber jeg da på, at vi kan få tre point.

3 Replies to “OC: Ikke klar til at spille kamp endnu”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *