Okosun er glad i OB: Udelukker at skifte nu

Inden transfervinduet lukkede i januar, var der lidt spekulationer omkring flere spillere, der muligvis kunne have været på vej ud af døren i Ådalen.

En af dem var den høje midtbanespiller, Ayo Simon Okosun, der dog blev i OB, og han slår også fast, at han er rigtig glad for at være i klubben.

– Jeg kan godt lide at være her. Det har jeg hele tiden kunne. Det er et rart sted at være, og jeg har det godt med folkene i klubben. Det eneste der nagede mig lidt, var selvfølgelig, at jeg ikke spillede særligt meget.

– Forhåbentligt kommer der mere spilletid min vej, men udover det er jeg rigtig glad for at være her.

Der er steder som f.eks. Norge og Sverige, hvor transfervinduet stadig er åbent, men det er udelukket for Okosun at skifte klub nu.

– Ja, det er det.

OB brugte et par uger på træningslejr i Tyrkiet, hvor de tog afsted i starten af denne måned, og det var en god oplevelse for midtbanespilleren.

– Jeg synes, det var en fin træningslejr. Det var en lang træningslejr. Vi fik arbejdet en masse med de ting, vi skulle arbejde med, og fik spillet tre gode kampe. Især den sidste kamp var god. God modstander og højt niveau. Vi blev testet, og fandt ud af, hvilke ting vi skulle arbejde med hen mod FCK-kampen.

Du spillede selv en del. Hvordan var det at komme ind og spille lidt fodbold igen?

– Det er dejligt. Det er sjovt. Det er dét, det drejer sig om, og det er derfor, vi er her. Det var bare dejligt. Det trængte jeg til.

Nede i Tyrkiet var der gode græsbaner, og efter hjemkomsten til Odense er træningen foregået på kunst, fordi der ikke er en græsbane, der er klar til at træne på.

– Det er ikke optimalt. Men det er heller ikke noget nyt, det gjorde vi jo også sidste år, så det kommer ikke som noget chok. Vi havde håbet på, at vi havde en rigtig god græsbane at træne på, men kunstgræs er det næstbedste, og man kan også godt få noget ud af det, selvom vi skal spille på græs på søndag. Jeg tror, det er det bedste alternativ for os lige nu, selvom vi selvfølgelig ville ønske, at vi havde en god græsbane.

Hvordan står holdet nu inden kampen på søndag?

– Jamen det vil jo vise sig. Min fornemmelse er god. Som sagt var det gode træningskampe og en god træningslejr, og jeg føler, vi er klar.

Hvad skal vi være gode til, hvis vi skal have noget med hjem derovre fra?

– Det er lidt det klassiske, når man skal møde et rigtig godt hold på deres hjemmebane. Man skal være modig og turde at holde fast i bolden, når man har den, og så skal man score på sine chancer og være kyniske.

– Man skal være koncentrerede i 90 minutter plus tillægstid, så man ikke laver nogle unødige fejl, som de straffer, fordi de er et godt hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *