Okosun er tilbage: Forventer lige kamp mod FC Nordsjælland

I torsdags spillede OB sig i pokalfinalen, da SønderjyskE blev besejret med 3-0 på Odense Stadion, og det blev til en samlet sejr på 5-1 over de to semifinalekampe.

Nu er det så slut med at fejre sejren over SønderjyskE, for der er nemlig kamp i Superligaen igen her til eftermiddag.

Her skal OB en tur til Farum for at møde FC Nordsjælland, og Ayo Simon Okosun regner med, at det bliver en meget lige kamp.

– Det bliver nok en kamp med to hold, som gerne vil frem ad banen. FC Nordsjælland er meget dynamiske, og vil gerne bare spille derudaf, så jeg forventer en kamp, der bølger en del frem og tilbage.

Vi har et helt godt tag på dem. Hvorfor har vi det?

– De sidste par gange har vi lykkes med at få lukket ned for deres styrker, og så har vi udnyttet vores egne. Vi har slået dem de to sidste gange, men det har været lige kampe. Vi har bare været lidt mere skarpe og kyniske.

OB er inde i en imponerende stime i øjeblikket, hvor de har vundet de fire seneste kampe, og de er uden nederlag i otte kampe i træk. Det er også vigtigt at holde det momentum.

– Det er det helt sikkert. Vi skal bare blive ved. Alle kampe er vigtige, og det gælder om at bygge videre på den bølge, vi rider på for tiden. Vi skal blive ved med at arbejde på at få indført den vinderkultur, hvor man ikke taber mange kampe.

For Okosuns eget vedkommende har han siddet ude med en skade i nogle uger, inden han blev skiftet ind i det sidste kvarters tid i kampen mod SønderjyskE. Han er klar til at spille fra start i kampen mod FC Nordsjælland.

– Det er et godt tidspunkt at blive klar på. Jeg er glad for, at det ikke trak mere ud, end det gjorde. Kampene kommer lidt som perler på en snor, så er man ude i to uger, kan man hurtigt miste 4-5 kampe. Jeg har været ude i et par uger, og jeg er klar igen.

OB indfriede ikke sin målsætning om at komme i top seks i Superligaen i denne sæson, men med en pokalfinale i sigte og en 7. plads indenfor rækkevidde kan det alligevel ende med at blive en ret god sæson.

– Ja, helt sikkert. Det kan gå hen og blive rigtig sjovt, og vi har bragt os selv i en rigtig god position, hvor vi kan opnå noget. Vi spiller om at komme i Europa, og vi spiller den fedeste kamp i dansk fodbold, pokalfinalen.

– Det har været et turn around, og vi har fået det maksimale ud af det, efter vi missede vores målsætning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *