Opondo: Vi har manglet den sidste skarphed

Moses Opondo har haft en lidt svingende tid i OB, hvor han har været ramt af nogle skader, der har gjort, at han ikke altid har spillet så kontinuerligt.

Her i foråret har han dog fået godt med spilletid indtil videre, og  det har været godt for ham at spille så meget, som han har gjort.

– Det har været rart. Det er altid rart som fodboldspiller at få lov til at spille fodboldkampe. Det er jeg enormt glad for.

Hvordan er fysikken for tiden?

– Den har det fint. Den har det godt, så det er bare med at få bygget endnu mere på.

OB har ikke scoret i de to seneste kampe i Superligaen, hvor det er blevet 0-0 mod AGF og Horsens, og Opondo erkender, at man har mistet lidt skarphed i kampene.

– Jeg har oplevet det som, at det lige er det sidste, der mangler. Jeg synes, at vi presser nok på, men der er lige det sidste slutprodukt i forhold til den rigtige aflevering, eller at man lige kommer helt fri. Når man står i situationen, skal man selvfølgelig også have held med at prikke den ind.

– Jeg føler egentlig, at vi kommer frem til nogle chancer, men der mangler lige den sidste skarphed.

På søndag spiller OB igen i Superligaen, denne gang på hjemmebane mod Randers, og Opondo regner med, at det bliver et fysisk opgør.

– Randers er altid irriterende at spille mod, fordi de også er nogle hårde hunde. Jeg regner med, det bliver en kamp, hvor fysikken fylder rigtig meget. De har nogle stærke spillere, og så er de også dygtige på andenboldene, som er meget vigtige.

– Jeg forventer, det bliver en kamp, hvor der er rigtig meget fysik inde over, og samtidig forhåbentligt også noget godt spil.

Hvad skal vi være gode til, hvis vi skal have tre point på søndag?

– Vi skal score nogle mål. Det er det, der har manglet, og det er det, vi skal ind og gøre på søndag.

Det begynder for alvor at spidse til i kampen om top seks i Superligaen, da der er fem kampe tilbage i grundspillet, og OB har tre point op til SønderjyskE og seks op til Randers.

– Vi skal vinde på søndag. Det er den bedst mulige forudsætning for os i forhold til det, vi jagter. Det er klart, at vi kan tage et stort skridt ved at gå ind og tage tre point mod Randers.

OB skal på en uge spille mod Randers, SønderjyskE og Vejle, og den uge kommer da også til at få stor betydning for holdet.

– Den er rigtig vigtig. Vi snakker om, at hvis vi ikke gør det så godt i den uge, så er det ved at være slut, men vi tager det én kamp ad gangen, og vores første udfordring er på søndag mod Randers, hvor vi skal have tre point ind på kontoen, og så tager vi den næste kamp derefter.

2 Replies to “Opondo: Vi har manglet den sidste skarphed”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *