Rørt Kløve er færdig i OB: Det er hårdt at sige farvel

Tilbage i januar 2018 skiftede Troels Kløve til OB fra SønderjyskE, og siden da er det blevet til 137 kampe i den stribede trøje.

Han har stadig to år tilbage af sin kontrakt med OB, men fredag formiddag blev det bekræftet, at han har spillet sin sidste kamp for klubben, da han er blevet lejet ud til SønderjyskE i de næste to år, og det er Kløve også selv glad for.

– Jeg føler, det er det rigtige skifte for mig nu. Jeg er kommet længere væk fra spilletid i OB, jeg har været meget inde og ude af holdet. Jeg har brug for lidt mere kontinuerligt spilletid, og det tror jeg, at chancen er bedre for at få i SønderjyskE. Derfor har jeg valgt at skifte dertil.

– Det har været hårdt mentalt, og det er også en af grundene til, at jeg har truffet den beslutning, jeg har truffet. Sæsoner som den, jeg havde sidst, den gør ondt. Der har selvfølgelig også været gode perioder, men der har været mange slag, jeg skulle tage imod. Det har også været en af grundene til, jeg har valgt at tage til SønderjyskE.

Hvad betyder det for dig, at det er en klub, du kender i forvejen?

– Det er et stort plus, synes jeg selv. Jeg ved rimeligt meget, hvad jeg går ind til, både hvad angår træner, medspillere og klubben, selvom den er på andre hænder, end da jeg forlod den. Nu var jeg der i går, og den lignede sig selv. Der er blevet opgraderet lidt på faciliteterne, men ellers var det godt at være tilbage i SønderjyskE.

– Henrik Hansen har vist interesse for mig i en periode her, og jeg har et godt forhold til ham. Jeg har trænet under ham i mange år både i SønderjyskE og i OB. Selvfølgelig har Henrik også en stor andel i min beslutning.

Kløve blev præsenteret som ny mand i SønderjyskE ved 11 tiden fredag formiddag, og der gik ikke lang tid, inden han var på banen for hans nye hold, da han startede inde i træningskampen mod AGF.

– Jeg hørte torsdag aften, at SønderjyskE og OB var blevet enige om, at jeg kunne skifte dertil. Så brugte jeg lige nogle timer på at tænke det hele igennem, og så tog jeg beslutningen sent torsdag aften.

– Fredag morgen var jeg i Haderslev og skrive under, og så spillede jeg en time senere. Det var et lidt vildt døgn. Jeg er også ret træt i dag. At sige farvel til OB og goddag til SønderjyskE har været en stor emotionel beslutning. Jeg sad også i går aftes, da jeg kom hjem, med tårer i øjnene. Det var sgu hårdt.

OB spillede lørdag eftermiddag træningskamp mod Vejle i Ådalen, og her var Kløve sammen med sin datter. Her var det meget tydeligt, at han stadig er en meget vellidt mand blandt holdkammerater, stab og fans, og det bliver da også svært for ham at sige farvel til OB.

– Det har været hårdt. Det er også hårdt at sige farvel nu her. Der er så mange, jeg elsker hernede. Medspillere og fans. Jeg kommer heller ikke til at se jer så meget mere.

– Det er fandme hårdt, når man har været et sted i fire og et halvt år, og man har været igennem de ting, jeg har været igennem. Det har været op og ned, men det er også noget af det, der sidder dybt i en, at man har været med til det, der har været svært, men også det der har været sjovt. Det er nogle oplevelser, der stikker dybt.

Fredag aften lagde Kløve et opslag op på Instagram, hvor han takkede af for sin tid i OB. Her er der kommet mange flotte kommentarer fra både tidligere og nuværende holdkammerater samt fans. Han er også meget stolt af, at han kan mærke, der er blevet sat pris på ham.

– Jeg har været virkelig positivt overrasket over den afsked, jeg har fået. Også den velkomst her har fået i SønderjyskE. Når man her til slut kan mærke, at der bliver sat pris på en for det arbejde, man har lagt i klubben. Det har været et vildt døgn.

– Jeg er stolt af den tid, jeg har haft, selvom det selvfølgelig ikke er gået, som jeg havde håbet på her til sidst. Jeg er stadig stolt over de ting, jeg har været med til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *