Thomasen: Jeg var lidt rystet

OB spillede her til aften på hjemmebane mod Viborg, og her måtte de forlade banen med et nederlag på 3-2.

Klubbens målsætning har hele tiden været at komme med i Superligaens mesterskabsspil, som kræver en plads i top seks. Klubbens anfører, Jens Jakob Thomasen, vil dog gerne sige, at mulighederne for top seks er så godt som væk.

– Jeg er ikke sikker på, det er det matematisk, men umiddelbart ja. Jeg tror heller ikke, vi langt hen ad vejen lige nu kan tillade os at være sådan, ’Top seks, top seks, top seks’. Jeg tror, vi skal have mere fokus på at få vundet den næste kamp.

Hvordan var kampen derude?

– Jeg må indrømme, at jeg var lidt rystet efter første halvleg. Bagud 2-0 lidt ud af det blå. Jeg synes, det var en kamp, hvor vi roder rundt, og vi laver for mange fejl hver især. Det forplanter sig i endnu flere fejl, og jeg følte næsten, at folk lidt mistede troen på sig selv.

– Vi spillede uden selvtillid i dag, og vi går så ind til pausen, og er bagud med 2-0, og så handler det om, at vi skal prøve at få noget mere energi ind i holdet og hanke lidt op i os selv.

– Vi får så lidt energi efter det første mål, og vi forsøger at presse på, men niveauet var der ikke i dag. Langt fra.

Det virker lidt som om, vi er modløse derude. Hvad tror du, grunden er til det?

– Jeg ved ikke, om jeg vil bruge ordet ’modløs, for vi tror på konceptet, og tror på hinanden, men det er som om, vi har mistet troen på os selv, for vi sjusker, og vi laver for mange fejl, og det forplanter sig, når man gør det.

Vi kommer egentlig godt i gang med anden halvleg, da vi scorer på det straffespark. Burde det ikke have givet lidt ekstra gejst?

– Det synes jeg også, det gjorde, men det bliver punkteret med deres mål til 3-1. Sidenhen bliver det så 3-2, men så bliver det punkteret igen med det røde kort, og så bliver det sværere at jagte uafgjort.

Anføreren blev selv skiftet ud i kampens slutning, og selvom han accepterer trænerens beslutning, er han ærgerlig over det.

– Jeg er altid træt af at blive skiftet ud. Man er inde i kampen, ens hoved er der, og man forsøger at gøre en forskel. Men jeg stoler fuldt ud på, at Andreas ser nogle ting, og forsøger at ændre noget med hans muligheder for udskiftning, så det lægger jeg ikke meget i. Men det er da klart, jeg er ærgerlig over at blive skiftet ud, for jeg vil da gerne gøre en forskel. Men det blev vurderet, at der skulle noget nyt til, og det er fair.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *