Thrandarson: Både åben for forlængelse og skifte

I Ådalen er OB godt i gang med opstarten frem mod den kommende sæson i Superligaen, og man har allerede spillet den første træningskamp, ligesom man så småt har være i gang i halvanden uge.

En af de spillere der har været i fulde omdrejninger i opstarten indtil videre, er Aron Thrandarson, og han er rigtig glad for at være i gang med træningen igen.

– Det er fedt at være i gang igen. Det er dejligt at komme i gang og møde gutterne og starte den nye sæson.

Thrandarson var afsted med det islandske landshold i ferien, og selvom de spillere der havde været på landsholdsopgaver, kunne holde en ekstra uges ferie, så valgte han at komme tilbage til den første træningsdag.

– Jeg tog beslutningen om at komme tidligere tilbage. Jeg havde muligheden for at holde en uge mere fri, men jeg havde brug for at komme tilbage og træne. Jeg synes, den første uge er vigtig, så jeg også kommer i gang, i stedet for at komme en uge senere og jagte for at være med. Jeg synes, det var den rigtige afgørelse.

I slutningen af sidste sæson døjede den stærke islænding med skader, der gjorde, at han ikke spillede så meget, men lige nu går det rigtig godt med ham.

– Det går faktisk meget bedre. I sidste sæson startede jeg måske lidt for tidligt, og vi havde problemer med skader og karantæner, så jeg var nødt til at spille lidt mere, end jeg var klar til.

– Jeg sled hele tiden med noget, og det var svært at komme i gang. Jeg havde ikke tid til at tage det roligt, for vi havde mange vigtige kampe. Vi spillede om nedrykningspladserne mod Vejle og SønderjyskE, og da vi vandt der, var det pokalen. Det var en svær slutning på sæsonen, og nu er vi videre.

Thrandarson har et år tilbage af sin kontrakt med OB, og for en måneds tid siden havde Tipsbladet en artikel, hvor de henviste til et islandsk medie, og her skulle han have udtalt, at han med stor sandsynlighed forlænger sin kontrakt med OB. Det er dog ikke helt så lige til.

– Jeg tror ikke, de har citeret det helt rigtigt. Jeg sagde, vi skulle snakke sammen nu. Vi har ikke besluttet noget. Jeg er åben for at blive her, men jeg er også åben for at tage videre, hvis det sker. Vi skal snakke sammen nu, og se hvad der sker.

Når du snakker om at komme videre, er det så udlandet, vi snakker om? Eller kan det også være en anden dansk klub?

– Jeg ved det ikke. Det kan være hvad som helst. Jeg har ikke tænkt over det. Jeg har fuld fokus på at komme godt i gang her i OB og få kampformen op på 100%.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *